Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:56:14

У Гончарівському відбулися змагання з воєнізованого кросу на 3000 метрів зі стрільбою та метанням гранати

07.08.2021   09:30Агенцiя

Змагатися на першість оперативного командування «Північ» на загальновійськовому полігоні у селищі Гончарівському зібралися шість команд з підпорядкованих військових частин.

З’їхалися чоловіки та жінки з Сумської, Київської, Житомирської, Чернігівської областей та власне з Чернігова. Демонстрували не тільки швидкість та витривалість, а й влучність у стрільбі та вправність у метанні гранати.  
Долаючи дистанцію у три кілометри, учасники мали виконати вправу зі стрільби з автомата Калашникова та метнути навчальні гранати Ф-1. Між іншим, для дівчат змагання відрізнялися тільки дистанцією для метання гранати, усе інше – на рівні з чоловіками.
«Це щорічні змагання, які входять до спартакіади оперативного командування «Північ». Військовослужбовці  з найкращими результатами у складі збірної будуть захищати честь оперативного командування на Чемпіонаті Сухопутних військ Збройних Сил України, який відбудеться у вересня цього року», - розповів начальник служби фізичної підготовки та спорту управління підготовки ОК «Північ» підполковник Руслан Карпінський.
У підсумку перше командне місце вибороли військові з 58 бригади з Сумщини. Друге зайняла команда 1 танкової бригади з Гончарівського. На третій сходинці – армійці з військової частини Чернігова. Медалями та грамотами були нагороджені спортсмени і в особистих заліках: по троє кращих чоловіків та жінок.
Чемпіонат проходив за підтримки та допомоги постійного партнера ОК «Північ» голови Чернігівської обласної організації громадської організації ВФСТ «Україна» Андрія Кужельного.
Служба зв’язків з громадськістю ОК «Північ»

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.