Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:56:57

Обстановка на кордоні

05.08.2021   11:37Агенцiя

Протягом минулої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою.

 

На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль.

Порушень державного кордону України не допущено, пункти пропуску, які продовжують свою роботу, працюють безперебійно, безпеку осіб, що перетинають державний кордон персоналом прикордонного загону забезпечено.

На ділянці Чернігівського прикордонного загону функціонує 3 пункти пропуску через державний кордон України : міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Славутич».

Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 3270 осіб та 1130 транспортних засобів, таким чином за добу зафіксовано зменшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 7% та збільшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 16%.

Тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 в пунктах пропуску проведено у 394  осіб. 

Пропущено за наявності ПЛР-тесту 457 осіб.

Мобільний додаток для контролю режиму самоізоляції «Вдома» встановлено 9 особам.

В пунктах пропуску 7 іноземцям вручено 7 постанов про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини