Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:23:44

У Чернігові відбувся матч ветеранських команд “Десна” (Чернігів) та “Динамо” (Київ)

16.10.2012   18:41Агенцiя

15 жовтня на стадіоні ім. Ю. Гагаріна відбувся виставковий матч між командами ФК “Десна-Ветеран” та ветерани ФК “Динамо” Київ. Матч відбувся за ініціативи та підтримки Чернігівської обласної організації Партії регіонів.

Місцеві вболівальники гаряче привітали таких футбольних легенд як Віктор Серебряніков, Сергій Круліковський, Володимир Безсонов, Владислав Ващук, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Віктор Хлус, Сергій Нагорняк, Олександр Призетко, Святослав Сирота, Сергій Закарлюка, Едуард Цихмейструк…

Перший тайм пройшов за повної переваги зіркової команди, яка тричі змушувала господарів капітулювати та місцевого воротаря Юрія Мелашенко діставати м’ячі з сітки.

Під час перерви чернігівським ветеранам футболу були вручені подяки за особистий внесок в розвиток футболу на Чернігівщині та Україні, адже заслужений тренер України Мирослав Мандрик виховав відомого Олега Кузнецова, заслужений тренер України Анатолій Бегоян підготував чемпіона світу Юрія Надточія, а заслужений тренер України Михайло Ющенко був фундатором Чернігівської жіночої команди “Легенда”.

В другому таймі команда господарів дещо змінила склад, на поле вийшли Олександр Зуб, Валентин Круковець, Ігор Жорняк, Петро Пилипейко, Андрій Кривенок, щодо дало змогу відквитати м’яч, хоч і в свої ворота пропустили ще один.

Після матчу була виконана серія пенальті в якій перемогла команда “Десна-Ветеран” Чернігів.

По завершенні матчу кращим гравцям, а це були від “Динамо” Київ – Сергій Нагорняк і від “Десна-Ветеран” Чернігів – Вадим Постовий, вручені пам’ятні призи та сувеніри.

Після закінчення гри всі бажаючі вболівальники змогли сфотографуватися та отримати автографи уславлених футболістів, висловлювали вдячність за гру та побажання приїзжати на Чернігівську землю.


http://noc-cn.org/news/u_chernigovi_vidbuvsja_match_veteranskikh_komand_desna_chernigiv_ta_dinamo_kijiv/2012-10-16-682

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини