Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:32:20

Раїса Піскун - бронзова призерка Чемпіонату Європи-2020 з боксу серед молоді

24.11.2020   10:24Агенцiя

Збірна України завоювала на чемпіонаті Європи 2020 з боксу серед молоді 15 нагород. 3 золоті, 5 срібних і 7 бронзових медалей.

Це другий показник серед усіх країн-учасниць змагань і один з найкращих результатів за усі роки участі команди на чемпіонатах Європи.

Одну з семи бронзових медалей збірній принесла перемога спортсменки з Чернігівщини Раїси Піскун. Вона виборола бронзову нагороду у ваговій категорії 75 кг. Спортсменка тренується у КПНЗ ДЮСШ «Атлет» Чернігівської міської ради під керівництвом тренера Валерія Бондаренка.

Чемпіонат Європи 2020 з боксу серед молоді проходив у місті Будва (Чорногорія). У змаганнях взяли участь 175 спортсменів з 22 країн Старого світу.

За кількістю завойованих медалей українська команда здобула один з найкращих результатів у своїй історії. На молодіжному Євро-2019 в активі молодих українців було 9 медалей, серед яких 1 золота, 3 срібних та 5 бронзових нагород.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини