Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:21:59

Відбулося розширене засідання обласного осередку федерації лижного спорту України

05.10.2012   11:03Агенцiя

На Чернігівській базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту було проведено розширене засідання Чернігівського обласного осередку федерації лижного спорту України.

Під час засідання було розглянуто питання щодо стану та перспектив лижного спорту в області. У своєму виступі голова осередку Горовенко М.М. відзначив ефективну роботу Лісогор М.О. Він окреслив ряд основних напрямків роботи осередку, щодо покращення ефективності його роботи, а саме щодо поліпшення соціально-побутових умов провідним спортсменам . Голова тренерської ради Лісогор В. М. прозвітував про результати участі провідних спортсменів у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

На засіданні було прийнято рішення про започаткування проведення Меморіалу пам`яті видатних осіб зимових видів спорту області.
 
Головою колегії суддів обрали Литвинця А.М., який сформував нову колегію суддів.
 
У питанні перспектив розвитку було означено приорітети – входження спортсменів області до складу збірних команд України для участі у міжнародних змаганнях, де вони зможуть здобути ліцензії на участь в Олімпійських іграх.
 
Було розглянуто питання щодо покращення фінансування підготовки та участі в змаганнях спортсменів області.
 
Тренер з Корюківського району Погуляй О.А. наголосив на необхідності активізації дитячого лижного спорту.
 
Лісогор В.М., з метою збільшення обсягів фінансування та якісної підготовки сильніших спортсменів області до Юнацьких зимових Олімпійських ігор, Європейських молодіжних Олімпійських ігор, зимових Олімпійських ігор у Сочі та чемпіонатів світу, запропонував створити ШВСМ з зимових видів спорту.


http://noc-cn.org/news/vidbulosja_rozshirene_zasidannja_oblasnogo_oseredku_federaciji_lizhnogo_sportu_ukrajini/2012-10-03-670

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини