Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:31:28

День фізичної культури та спорту у Прилуках

12.09.2020   12:59Агенцiя

11 вересня на міському стадіоні "Супутник" відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

Це свято відзначається щорічно у другу суботу вересня і об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю, адже в усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства.

Сьогодні здоровий спосіб життя стає усе більш популярним, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я.

Свято здорових, впевнених, цілеспрямованих людей розпочалося з підняття Державного Прапора України. Право підняти Державний стяг отримали: майстер спорту України з настільного тенісу, переможець всеукраїнського турніру найсильніших ТОП-12, бронзовий призер чемпіонату України, неодноразовий переможець та призер міжнародних турнірів з настільного тенісу в Румунії, Білорусі, Литві, учасник чемпіонату Європи з настільного тенісу серед молоді у 2017, 2018, 2019 роках Андрій Гребенюк, чемпіонка України з боксу серед дівчат 2005 р.н. та молодше, учасниця чемпіонату Європи Катерина Лащенко, випускниця Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені І.Я.Франка, срібна призерка чемпіонату України з 12-тигодинного бігу на дистанцію 100 кілометрів Катерина Долган та чемпіон України з легкої атлетики серед юнаків, бронзовий призер чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів Роман Нога.

Спортсменів та всіх небайдужих до спорту і здорового способу життя привітала міський голова Ольга Попенко. Очільниця міста побажала всім міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків та вручила кращим з кращих Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.
 
Спортивний сезон 2019-2020 років, незважаючи на всесвітню пандемію коронавірусі, багатий на яскраві досягнення наших спортсменів на змаганнях різних рівнів:
    Роман Нога в складі збірної Чернігівської області виборов бронзову нагороду у потрійному стрибку на чемпіонаті України серед юніорів;
    Бублик Олексій став дворазовим Чемпіоном України з пляжного волейболу 2020 року у вікових категорія до 19 та до 20 років;
    Катерина Лащенко - чемпіонка України з боксу серед дівчат 2005 року народження, учасниця Чемпіонату Європи;
    вихованки Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи стали срібними призерами Чемпіонату України “Дитяча ліга” з волейболу серед дівчат 2007 р.н. сезону 2019-2020 років;
    команда “Ветеран” Прилуки вибороли звання чемпіонів Чернігівської області з футболу серед ветеранів;
    Андрій Гребенюк є членом збірної команди України з настільного тенісу, бронзовим призером Чемпіонату України, неодноразовим призером міжнародніх турнірів;
    юні тенісисти нашого міста стали призерами командного чемпіонату Чернігівської області з настільного тенісу;
    Денис Шинкаренко входить до складу збірної команди Чернігівської області, є чемпіоном України та неодноразовим призером чемпіонату та Кубку України з лижних перегонів серед юнаків з вадами слуху;
    Долган Катерина виборола срібну медаль Чемпіонату України з 12-ти годинного бігу на відстань 100 км;
    вихованці Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи вперше в історії стали учасниками Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів, а сам заклад уперше за всю історію свого існування увійшов до десітки кращих дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

У рамках заходу також було презентовано виставку "Алея спортивних досягнень", на якій всі заклади, спортивні школи, федерації мали можливість презентувати свої спортивні надбання.
 
До святкових привітань долучилася і володарка першої олімпійської нагороди незалежної України, Заслужений майстер спорту України, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ-го ступеня, «Почесний громадянин міста Прилуки», лауреат Всеукраїнської Спортивної Премії «Золота десятка біатлону», невтомний популяризатор спорту та здорового способу життя Валентин Цербе-Несіна, яка побажала усім миру і злагоди, щастя і задоволення від своєї благородної справи та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини