Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:39:05

Чотирьом видатним спортсменам з Чернігівщини призначено стипендії Президента України

04.06.2020   10:57Агенцiя

Указ про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів підписав Президент України Володимир Зеленський 1 червня 2020 року.

Цю відзнаку за визначні досягнення у спорті та вагомий внесок у його розвиток отримали паралімпійці з Чернігівщини:

Майстер спорту України міжнародного класу з плавання, член національної збірної команди України серед спортсменів з вадами слуху Олексій Коломієць — чемпіон світу, триразовий срібний та бронзовий призер чемпіонату світу (2019 р., Бразилія), триразовий чемпіон та дворазовий срібний призер чемпіонату Європи (2018 р., Польща), срібний призер XXIII Дефлімпійських ігор (Туреччина, 2017 р.), багаторазовий чемпіон України.

Майстер спорту України з плавання, член національної збірної команди України серед спортсменів з вадами слуху Анна Носова — срібна призерка чемпіонату світу (2019 р. Бразилія), багаторазова чемпіонка України.

Особистий тренер Олексія та Анни, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер-викладач з плавання Чернігівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Дмитро Гунько.

Заслужений тренер України з біатлону, тренер національної збірної команди України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору Дмитро Артьомін — особистий тренер Василя Потапенка, чемпіона світу 2019 року з лижних перегонів.

Останні новини Чернігівщини

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.

24 квітня: цей день в Україні і світі

24 квітня: цей день в Україні і світі 11:21

ДЕНЬ 791 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 791 RUSSIAN AGRESSION