Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:49:09

Ніжин: зустріч з чемпіонами

17.10.2019   11:36Агенцiя

16 жовтня у великій залі міський голова Анатолій Лінник зустрівся з чемпіонами світу та Європи Наталкою Чистяковою, Івановим Петром, Максимом Шило, Андрієм Василюком та іншими переможцями спортивних змагань Медвєдєвом Владиславом, Авар’яновим Вадимом, Чередніченком Вадимом, Литовченком Андрієм, Смирновим Тимофієм.

У зустрічі взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, депутати міської ради Володимир Мамедов, Олександр Шалай, Іван Коробка, Костянтин Смалій, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко, тренери, батьки та спортивна спільнота міста.

Нагадуємо, що боксер Петро Іванов 11 жовтня 2019 року захистив свій титул WBC серед молоді; Наталія Чистякова 14 жовтня стала чемпіонкою світу з самбо у віковій категорії до 21 року та вазі до 75 кг; вихованець КДЮСШ Андрій Васелюк 12 жовтня виграв престижну міжнародну велогонку серед професіоналів у Китаї; майстер спорту України міжнародного класу Максим Шило 28 вересня здобув перше місце на чемпіонаті Європи з бойового самбо.

В ході зустрічі міський голова Анатолій Лінник привітав переможців, їх тренерів, батьків з успішними виступами на чемпіонатах світу і чемпіонатах Європи. Подякував чемпіонам за перемогу, за те що прославляють рідне місто не тільки в межах держави а й по всьому світу.

Анатолій Лінник звернув увагу присутніх на те, що вже розроблена міська цільова програма придбання житла на 2020р. Метою якої є забезпечення житлом (придбання  житла) чемпіонці Європи з дзюдо серед юніорок  Наталці Чистяковій за рахунок  коштів бюджету Ніжинської міської територіальної громади.

Зустріч пройшла у форматі живого спілкування. Чемпіони привітали один одного з перемогою, радо відповідали на поставленні запитання, поділилися планами на майбутнє.

Очільник міста окреслив пріоритетні задачі для розвитку спорту, звернув увагу присутніх на заробітну плату тренерів, яка буде підніматися з нового 2020 року, встановлення багатофункціонального спортивного майданчика на території ЗОШ №10.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини