Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:53:52

Футбольний турнір ветеранів у Ічні

29.08.2012   12:44Агенцiя

В турнірі прийняли участь команди ветеранів футбола міст Ніжина, Борзни, Мени та Ічні. Згідно з регламентом спочатку команди зіграли 1/2 фіналу, потім матч з 3-е місце і фінал. Матч тривав 2 тайма по 20 хвилин.

Відкривали турнір команди Ніжина та Борзни.

Гра була рівна і безкомпромісна, рахунок відкрили борзнянці, але ніжинці зуміли перебудувати гру, почали більше атакувати через центр і дуже швидко зрівняли рахунок, а потім ще дві вразили ворота суперника. У підсумку 3:1 на користь команди м. Ніжин і ніжинці впевнено вийшли у фінал. Усі голи були забиті в другому таймі.

В другому півфіналі зустрічалися команди Ічні та Мени.

Гра почалася атаками Мени, але ічнянці дуже швидко перехопили ініціативу і в ще в першому таймі відкрили рахунок, Овчаренко Юрій вийшов сам на сам з воротарем, і поки захистники Мени сигналізували про можливе положення поза грою, він ефектно обвів воротаря і послав мяч в порожні ворота.

Другий тайм розпочався також з обопільних атак, але більш влучнішими були ічнянці, послідувала довга передача в карний майданчик, на мяч пішли воротар Мени та захисник Ічні Залізний Володимир. Останній виборов мяч і ківком голови переправив кулю вздовж воріт де її вже чекав Андрусенко Ігор. І нападник ічнянців не схибив, в падінні головою зробив рахунок 2:0 і стало трохи спокійніше.

Третій гол виник після подачі кутового. Гравці обох команд боролися за верховий мяч і він відскочив на Андрусенка Ігоря, той знайшов пасом в гурті гравців Салату Олександра, який короткім ударом з носка забив гол. 3:0. Але і після цього ічнянці не заспокоїлися. В черговій атаці вже Салата Олександр точним пасом вивів сам на сам з воротарем Бортника Сергія і нападник не схибив, ефектно обвівши воротаря направив мяч в порожні ворота. В підсумку команда Ічні перемогла 4:0 і вийшла у фінал.

У матці за третє місце грали команди Борзни і Мени. З крупним рахунком перемогла команда Борзни 4:0 і зайняла 3-е місце. В цій грі було два одинадцятиметрових. Перший пробивали Мена, але воротар Борзни відбив удар. А от нападник Борзни не схибив і таким чином відкрив рахунок.

ФІНАЛ. Ічня-Ніжин.

У фіналі зійшлися старі знайомі і тому гра почалася без розвідки. Атаки йшли як на ті так і на ішші ворота. Перший тайм закінчився нульвою нічиєю. А другому единий гол в грі забили ічнянці. Ніжинці не вдало створювали штучне положення поза грою і поплатилися, нападник Ічні Бортник Сергій вийшов сам на сам з воротарем і пробив мило воротаря в ближній кут воріт. Матч так і завершився 1:0. І команда ветеранів Ічні завоювала Кубок турніру.

Ігор Андрусенко, fcveter.ru

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини