Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:59:07

У Ніжині відбувся волейбольний “Кубок Незалежності”

28.08.2012   20:16Агенцiя

24 серпня на новому волейбольному майданчику ресторану „Хутір Рибацький” міста Ніжин розпочався кубок „Незалежності” з паркового волейболу серед чоловічих команд та пляжного волейболу серед жіночих команд.

У Ніжині відбувся волейбольний “Кубок Незалежності”

У Ніжині відбувся волейбольний “Кубок Незалежності”

У турнірі з пляжного волейболу серед жіночих команд у півфіналі зустрілися команда ДЮСШ (Донченко Марія, Фесюн Аліна)-бронзові призерки чемпіонату області з пляжного волейболу 2012 року з командою НАТІ (Кресан Вероніка, Окуловська Євгенія). В напруженій боротьбі перемогу здобули більш досвідчені студентки НАТІ. У другому півфіналі зустрілася команда „Ніжинка” (Гретчин Тетяна, Жоголка Аліна) з командою студенток НДУ та НАТІ (Гринь Світлана, Прядко Катерина). З рахунком 2:0 команда „Ніжинка” здобула перемогу. Матч за третє місце видався видовищним, юні спортсменки ДЮСШ змогли переграти та здобути бронзові нагороди вигравши 2:0 у збірної команди НДУ та НАТІ. А у фіналі „Ніжинка” зустрілася з командою „НАТІ”. Жодна команда не хотіла поступатися, проте дівчата з „Ніжинки” переграли студенток з НАТІ і здобули омріяне „золото” турніру.

Всі учасники турніру були нагороджені медалями міського центру „Спорт для всіх”, грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту та солодкими подарунками від ресторану „Хутір Рибацький”.

Паралельно з жіночим турніром проходив і турнір з паркового волейболу серед чоловічих команд, у якому взяло участь 12 команд: „ТЕМП” м. Ніжин, „Пан Бровар” м. Ніжин, команда „Ветеран” м. Ніжин (найстарша команда турніру), команда с. Лосинівка, команда піцерії Boun Appetito, команда „Зірка” (збірна команда мікрорайону „гуньки”), команда ЗБ Постач Комплекс м. Прилуки, команда Мрин м. Носівка, міська команда „Атлантік”, команда „Метало база”, команда „Космонавт” (збірна мікрорайону „космонавтів”) та наймузикальніша команда діджеєв – „master Dj”.

Всі учасники турніру були нагороджені дисконтними картками ресторану „Хутір Рибацький”.

Отже, результати турніру такі: 12 місце – команда „Master Dj”, 11 м. – команда „Космонавт”, 10 м. – „Метало база”, 9 м. – „Атлантік”, 8 м. – команда „Мрин”, 7 м. – ЗБ Постач Комплекс, 6 м. – „Зірка”, на 5 місці опинилась команда піцерії Boun Appetito, 4 м. – с. Лосинівка, бронзові нагороди здобули ветерани м. Ніжина на чолі з капітаном команди Володимиром Глушко.

Фінальна гра розпочалася о 20.30 год. під світлом ліхтарів. Команда „ТЕМП” боролася за золото з командою „Пан Бровар”. Здобувши впевнену перемогу у першій партії, „ТЕМП” трішки розслабився та всю другу партію не міг наздогнати суперника, проте зібравшись в останню мить, переграв суперника з рахунком 28:26. Отже, команда „Пан Бровар” – срібний призер, а команда „ТЕМП” знову підтверджує статус чемпіонів міста з волейболу.

Команди призери були нагороджені грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту, медалями міського центру „Спорт для всіх”, солодким медом від компанії „Магнат”, живими напоями магазину „Пан Бровар”, та сертифікатом на безкоштовне відвідування лазні в ресторані „Хутір Рибацький”. А переможці крім всього вище згаданого, були ще нагороджені кубком „Незалежності” від МЦ „Спорт для всіх”, сертифікатом на безкоштовну фірмову піццу піцерії Boun Apettito та грошовим сертифікатом на 1000 грн. від ресторану „Хутір Рибацький”.

Всі учасники залишилися задоволеними турніром та подякували всім організатором змагань. А також виявили побажання частіше зустрічатися на змаганнях подібного формату.

noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини