Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:22:13

Засідання Виконкому Відділення НОК України в Чернігівській області

31.01.2019   10:06Агенцiя

29 січня відбулося засідання Виконкому Відділення НОК України в Чернігівській області, з відзначенням Валентини Цербе – Несіної, яка завоювала першу бронзову медаль з біатлону для незалежної України, на XVII-х зимових Олімпійських іграх 1994 року.

На ньому були присутні голова відділення Валерій Куліч, його заступники Ніна Лемеш та Андрій Дериземля, відповідальний секретар Дмитро Пиріжок і члени виконкому. Розпочалося засідання з відзначення заслуженого майстра спорту України з біатлону Валентини Цербе-Несіної, яка завоювала першу олімпійську медаль для незалежної України на XVII зимових Олімпійських іграх 1994 року.
Керівник відділення від імені президента НОК України, Героя України Сергія Бубки привітав Валентину з 25-річчям завоювання бронзової олімпійської медалі і вручив від Національного олімпійського комітету України Почесну грамоту, відзнаку «За особистий внесок в розвиток олімпійського руху в Україні» та спортивну форму.

Далі на порядку денному засідання виконкому було затверджено календарний план заходів відділення НОК України в Чернігівській області на 2019 рік та план засідань виконкомів на 2019 рік. Присутні активно долучилися до обговорення питань порядку денного, внесли пропозиції про наповнення календарного плану заходів, змістовне та освітнє наповнення заходів.

Також керманич відділення НОК України в Чернігівській області та члени виконкому долучилися до нагородження переможців і призерів обласних змагань з біатлону серед юнаків та дівчат на призи бронзової призерки олімпійських ігор з біатлону Валентини Цербе-Несіної.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини