Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:53:58

Відкриття вуличного боксерського рингу на міському стадіоні “Спартак”

07.11.2018   09:40

5 листопада на Ніжинському міському стадіоні “Спартак” відбулися урочистості з нагоди відкриття вуличного боксерського рингу.

На урочисте відкриття завітав міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, депутат обласної ради Сергій Охонько, голова федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини – депутат міської ради Олександр Шалай, ніжинський боксер-чемпіон Петро Іванов. Також у відкритті рингу прийняти участь юні ніжинські боксери разом із своїми тренерами.

Після перерізання стрічки з вітальним словом до всіх, для кого небайдужий бокс, звернувся міський голова Анатолій Лінник: «Сьогодні завдяки Олександру Кодолі, який вже не перший рік докладає максимум зусиль в підтримку спорту, ми робимо ще один крок в розвиток спортивної індустрії нашого міста. Даний боксерський ринг є унікальним, на даний момент єдиний в області, на якому будуть проходити заходи не тільки в рамках міста, але й на регіональному рівні, що ще більше популяризуватиме бокс, сприятиме підвищенню боксерського рівня наших юних спортсменів. Вже є всі необхідні умови для того, щоб наш славний боксер Петро Іванов отримав свою чергову перемогу в рідному місті. Бажаю всім любити спорт, любити Ніжин, любити Україну!»

Зі словами побажання, аби на цьому ринзі виховувалися майбутні чемпіони, до спортсменів звернувся народний депутат України Олександр Кодола та наголосив, що невдовзі планується відкриття сучасного спортивного містечка під відкритим небом

За такий омріяний подарунок для боксерів зі словами подяки виступили старший тренер з боксу Ніжинщини Володимир Євтух, ніжинський професіональний боксер Петро Іванов, вихованець СК «Легіонер», чемпіон області та міста Чернігова з боксу Ігор Заковряжин та представники ніжинського спортивного клубу.

Творчі колективи міста привітали всіх присутніх заходу яскравими виступами.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини