Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:08:23

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

19.07.2012   13:01

По території України набирає обертів Всеукраїнська факельна естафета "Передай вогонь перемоги", присвячена участі спортсменів України в ХХХ літніх Олімпійських іграх.

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

16 липня на кордоні Сумської та Чернігівської областей перша медалістка Олімпійських ігор незалежної України Валентина Цербе-Несіна та учасниця трьох Олімпійських ігор Ніна Лемеш прийняли естафету олімпійського вогню з рук срібної призерки олімпійських ігор, голови Сумського відділення НОК України Олени Петрової.

Факел з олімпійським вогнем вирушив у подорож по Чернігівщині і вже того ж дня він побував у Срібнянському районі. Найкращі спортсмени району отримали право пронести факел вулицями Срібного.

З великою повагою та шаною зустрічали видатних олімпійців Валентину Цербе - Несіну та Ніну Лемеш у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей "Веселка", що у Варвинському районі.

Кожний мав право передати вогонь перемоги наступним учасникам олімпійської естафети. Вірші і пісні на олімпійську тематику, танок у виконанні вожатих, теплі слова надій, сподівань - все це дарували жителі маленької країни "Веселка" нашій олімпійській збірній. Свято закінчилося, а олімпійський вогонь вирушив далі по Чернігівщині.

Всеукраїнська естафета "Передай вогонь перемоги" дісталася і Прилуччини. Центральними вулицями міста пронесли вогонь перемоги. На урочистій лінійці проголосили вітання Президента НОК України С.Н. Бубки учасникам естафети, всі виступаючі говорили теплі побажання перемог нашим олімпійцям, які вже зовсім скоро будуть захищати честь нашої держави. Не тільки спостерігачами, але і активними учасниками ставали перехожі громадяни, які з великою зацікавленістю фотографували, знімали на мобільні телефони і підключалися до пробігу.

Завзяті і майстерні всі вони,
Сягають в спорті до вершин Олімпу,
Чернігівщини дочки і сини" - такими словами зустріли представників Всеукраїнської естафети "Передай вогонь перемоги" діти, що відпочивають в дитячому закладі оздоровлення "Дружба".

Учасники Олімпійських ігор В'ячеслав Деркач та Ніна Лемеш, майстер спорту Радянського Союзу Петро Лобас привітали керівництво та дітей оздоровчого закладу зі спортивним святом Всеукраїнською естафетою "передай вогонь перемоги". 180 дітей стали свідками справжнього спортивного.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.