Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:15:44

Прикордонники готуються до фіналів кубків УЄФА

16.05.2018   08:02Агенцiя

24 та 26 травня 2018 року на Україну очікує велике футбольне свято – в Києві відбуватимуться фінальні матчі Ліги Чемпіонів УЄФА серед жіночих та чоловічих команд.

Пункт пропуску

Пункт пропуску "Сеньківка"

З метою належної організації та здійснення пропуску через державний кордон уболівальників і гостей фінальних матчів, створення для них комфортних умов під час проведення контрольних процедур, Чернігівським прикордонним загоном проводяться всі необхідні заходи з підготовки до цього пунктів пропуску.

Зокрема в міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Грем’яч», «Сеньківка» та «Нові Яриловичі» будуть виділені спеціальні смуги руху для пропуску уболівальників та гостей фінальних матчів. Прикордонний контроль вболівальників фінального матчу буде здійснюватися на пріоритетній основі.

Під час пропускних операцій будуть проводитися усі необхідні заходи для забезпечення безпеки пропуску осіб, зменшення часу на проходження прикордонних формальностей.

Вболівальники будуть пропускатися організовано групами, а внесення установчих даних про осіб, які перетинають кордон та здійснення перевірки по відповідним реєстраційним базам даних буде за попередньо наданими списками.

Що стосується правил перетинання державного кордону іноземними громадянами, то жодних змін в порядку їх пропуску не відбуватиметься, тобто діятимуть всі чинні правила та вимоги. Мова йдеться про наявність у іноземних громадян дійсних документів на право перетину державного кордону України, наявність документально підтвердженої мети перебування в Україні (квитки на матч, документи про бронювання номерів в готелях, хостелах тощо) та бути готовим, у випадку якщо іноземний громадянин належить до країни віднесеної до переліку країн міграційного ризику, пройти біометричний контроль.

Державна прикордонна служба України радо вітатиме всіх гостей футбольного свята в Україні.


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О. Дудко

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.