Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:54:44

"Буревісник" бореться за суперлігу

10.05.2018   08:19Агенцiя

Волейбольний клуб «Буревісник» продовжує боротьбу за можливість залишитися у суперлізі.

За підсумками чемпіонату України чернігівські волейболісти посіли 7 сходинку турнірної таблиці, а тому аби втримати позиції 4 та 5 травня підопічні Володимира Борисенка зустрілися у протистоянні зі срібним призером вищої ліги командою «Фаворит» з міста Лубни.

Після вирішальних ігор, які незабаром відбудуться у Лубнах, волейболісти підуть на заслужений відпочинок, аби підготуватися до нового спортивного сезону.

Під номером 10 у волейбольній команді грає оди з найдосвідченіших волейболістів «Буревісника» Денис Копич. Хлопець вже понад 10 років свого життя присвятив спортивній кар’єрі. Розпочинав свій шлях у спортивній школі, а згодом його запросили до професійної команди. За 2017-2018 рік волейбольна команда зазнала кардинальних змін, тож досвідченим волейболістам доводилося знаходити спільну мову з молодими гравцями та ділитися своїм досвідом.

Чи вдалося чернігівському «Буревіснику» вибороти щасливий квиток і залишитися у суперлізі, стане відомо згодом. Адже вже 2 перемоги хлопці здобули у рідному Чернігові. І за завершальною третьою незабаром вирушать у Лубни.   

 
Кошмал Віктор

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.