Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:28:11

Сидоренко та Гадрані - гравці ФК Десна

12.03.2018   08:35Агенцiя

Десна продовжує підсилювати свій склад напередодні старту весняної частини сезону. “Сіверяни” підписали двох центральних захисників – Кирила Сидоренко та грузинського легіонера Георгі Гадрані.

Кирило Сидоренко. Коротка біографія.

Кирило Володимирович Сидоренко народився 25 липня 1985 в Дніпропетровську. Випускник футбольної школи «Дніпро-75» та «Дніпро». Перший тренер – Абоян Сергій Степанович.

Професійну кар’єру розпочав 20 квітня 2002 року у складі третьої команди «Дніпра», а 18 травня 2003 року дебютував і у другій команді. В складі першої команди дніпрян (постійного учасника єврокубків) так і не зіграв, тому у липні 2005 року перейшов молдовський «Тирасполь», де швидко став основним гравцем і провів за клуб понад сто матчів. Влітку 2009 року перейшов до  «Динамо» (Мінськ) на правах оренди.

На початку 2010 року повернувся в Україну, підписавши контракт з «Олександрією», якій 2011 року допоміг виграти чемпіонат Першої ліги і вийти до елітного дивізіону. 8 липня 2011 року дебютував у Прем’єр-лізі в матчі проти полтавської «Ворскли» (1-0). Проте за підсумками сезону олександрійський клуб покинув еліту, а Кирило вирішив змінити клуб.

Влітку 2012 року підписав контракт з «Оболонню», проте вже взимку команда зналася з змагань і Сидоренко на правах вільного агента у лютому 2013 року приєднався до київського «Арсенала». У червні 2013 року повернувся до «Олександрії», яка виступала в Першій лізі. Через рік повернувся в Тирасполь, і тут же дебютував і Лізі Європи, зимою 2015 року став капітаном ФК Тирасполь. По завершенню сезону 2014/2015 года «Тирасполь» зайняв 4-е місце, гарантувавши собі участь в Лізі Європи, але клуб через фінансові труднощі було ліківідовано.

Сидоренко знову повернувся до України, де підписав контракт з Іллічівцем та став переможцем чемпіонату Першої ліги (Десна в тому сезоні фінішувала другою). Весняну частину сезону 2016/2017 провів в Харкові, захищаючи кольори «Геліоса». 12 березня 2018 року підписав контракт з чернігівською Десною.

Георгі Гадрані. Коротка біографія.

Георгі Гадрані народився 30 вересня 1994 в Тбілісі (Грузія). На професійному рівні дебютував в складі ФК У Грузії «Гагра» (Тбілісі). Узимку 2015 року проходив перегляд у команді української Прем’єр-ліги «Олімпік» (Донецьк), але підписав контракт з іншим українським клубом — одеським «Чорноморцем».

4 квітня того ж року провів матч у команді «моряків» в УПЛ, вийшовши в матчі проти київського «Динамо» у стартовому складі. Усього до кінця сезону футболіст зіграв за основний склад «Чорноморця» 5 матчів у чемпіонаті й Кубку України. Всього с кладі моряків провів 11 матчів. 2 січня 2016 року було офіційно оголошено про продовження контракту Гіоргі з «Чорноморцем», але влітку 2017 року Гадрані повернувся на батьківщину, підписавши контракт з чемпіоном Грузії – Динамо (Тбілісі).

13 березня 2018 року підписав контракт з чернігівською Десною.

Нагадаємо, що під час зимової паузи гравцями Десни вже стали наступні гравці: Ігор Литовка, Андрій Слінкін, Кирило Сидоренко, Георгі Гадрані, Владислав Огіря, Євген Чумак та Артем Фаворов.

 
ФК "Десна"


 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини