Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:27:59

Відомі у всьому світі чернігівські спортсменки Ольга Коробка та Ніна Лемеш вражені військовими

21.06.2012   18:28

Важкоатлетка, срібна призерка ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року Ольга Коробка та заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш відвідали 1-у окрему танкову бригаду, що в Гончарівському на Чернігівщині.

Прибули вони до частини за направленням Національного Олімпійського комітету України в рамках проведення Олімпійського дня у держаних установах.

Гості виступили з трибуни, розповіли військовим про олімпійський рух та відповіли на безліч запитань. Солдати цікавилися всім – нормативами з важкої атлетики, організацією спортивного харчування, постановкою дихання під час стрільби після бігу та, навіть, можливістю участі в Олімпійських іграх.

Потім відомі спортсменки ознайомилися з життям та побутом військовослужбовців української армії. Зокрема, до їхньої уваги запропонували оглядові екскурсії до Музею бойової слави військової частини, навчального корпусу та показали, як проходять у військах заняття з фізичної підготовки. Саме в цей час у бригаді проходила здача заліку з подолання загальновійськової смуги перешкод.

– До цього ми не бували у військових частинах. І, чесно кажучи, я була невисокої думки про фізичну підготовку в армії. Зараз у мене тільки позитивні враження, – розповіла призерка чемпіонатів світу з біатлону Ніна Лемеш. – Ми планували провести навчальну розминку з одним з підрозділів, але я побачила, що військові ще й нас можуть чомусь навчити, – посміхаючись продовжила спортсменка.

Наостанок відбувся обмін сувенірами.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.