Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:34:34

Десна не змогла обіграти Рух

04.11.2017   15:04Агенцiя

Десна розпочала гру більш активно – вже на другій хвилині гри Євген Чепурненко пробив по воротах Руха з 20-ти метрів, але гостей виручив Ілющенков. І практично тут же Рух відповів – Грисьо з близької відстані не зміг переграти Махновського, а після розиграшу кутового в штангу влучив Заставний.

На 17-й хвилині гри господарі поля несподівано вийшли вперед. Звичайна подача з лівого флангу призвела до взяття воріт – Хомченко виграв боротьбу у Браткову і ударом головою пробив Махновського. Десна практично за хвилину отримала шанс відігратися, але Євген Чепурненко не зміг реалізувати перспективний штрафний.

На 22-й хвилині гри Десна зрівняла рахунок в матчі. Філіпов обігрався з Волковим, технічно обіграв Гурського і ударом з лівою ноги пробив Ільющенкова. 1:1 – в середині першого тайму. Ще за кілька хвилин міг відзначитися Щедраков – капітан з лініїї штрафного майданчика пробив сильно, але вище воріт.
В кінці першого тайму виручати свою команди довелося вже Махновському – воротар Десни перевів на кутовий удар Ткачука зі штрафного. За кілька хвилин спробував загострити гру Арвеладзе, але обігравши двох опонентів Леван віддав неточну передачу на Філіппова. На 42-й хвилині на удар Мостового зі штрафного зреагував Ілющенков, а розіграш кутового завершився неточним ударом Філіппова. В цілому Десна більше володіла м’ячем в першому таймі (44% – 56%), але на рахунок це не вплинуло – на перерву команди пішли за нічийного результату.

На другий тайм команди вийшли в тих самих складах, і вже за кілька хвилин гості могли претендувати на 11-метровий удар. Після подачі Парцванії з правого флангу Філіппов пробивав головою і влучив в руку Гурського, але арбітр не побачив порушення правил в цьому моменті. Перший удар в ствір воріт також нанесли сіверяни – Волков пробив після розіграшу кутового.

На 52-й хвилині гри Десна отримала право на стандартне положення в кількох метрах від штрафного майданчика Руху. Біля м’яча залишилися Арвеладзе, Чепурненко і Мостовий, а пробив №14 Десни і ледь не вивів свою команду вперед – м’яч влучив в сітку з зовнішньої сторони воріт. Практично тут же

На 62-й хвилині гри арбітр призначив 11-метровий удар в ворота Десни. Парцванія не встиг за Буєм і притримав його в штрафному майданчику, як результат – жовта картка і пенальті. Вербний реалізував 11-метровий удар, пробивши по центру воріт. Рух вийшов вперед, а на трибунах тим часом вибухнули емоції – Володимир Мазяр, як це часто буває, вирішив щось розповісти вболівальникам і, звісно, нецензурними словами. Втім, така поведінка екс-тренера Вереса вже нікого не дивує.

Олександр Рябоконь відразу після пропущеного м’яча провів подвійну заміну – Банасевич і Чорноморець вийшли на поле замість Жука і Коваленко. Чорноморець зайняв місце лівого захисника, а на правий фланг перейшов Мостовий. Банасевич же вийшов по позиції – на правий фланг півзахисту. На 70-й хвилині на посилення атакуючих дій вийшов ще й Ігор Кірієнко, який замінив Чепурненка, а за кілька хвилин Олійник змінив Волкова.

Десна, як і очікувалося, повністю заволоділа ініціативою, майже повністю провівши 20 хвилин на половині поля Руху, але пробити Ілющенкова виявилося не просто. Хороший момент був у Філіппова. Кірієнко виграв боротьбу на другому поверсі і скинув на Філіппова, але Олександр не влучив в ворота. Господарі поля явно затягували час, змусивши бригаду лікарів кілька разів вийти на поле, але це й не дивно, рахунок на користь Руху. На 90-й хвилині гри Кірієнко виграв боротьбу на другому поверсі після подачі Олйника і пробив в самий кут воріт госопдарів, але Рух вкотре врятував Ілющенков. Вже в компенсований арбітром час Кірієнко знову пробивав головою – Ілющенков перевів м’яч на кутовий, зреагував воротар Руху і на удар Мостового.

Десна знову поступилася з рахунком 1:2, і тепер може втратити навіть третю сходинку – Геліос, Інгулець та Колос можуть скористатися осічкою сіверян. Наступний матч Десна проведе 11 листопада в Чернігові, суперник – Гірник-Спорт.

Рух – Десна (Чернігів) 2:1

Голи: Хомченко, 17, Вербний, 64 (з пенальті) – Філіппов, 22

Рух: Ілющенков, Заставний, Дуць, Білий В., Гурський (Білий І.55), Вербний, Чепелюк (Копина, 73), Ткачук (Ткачук, 90+3), Грисьо (Козловський, 81), Буй, Хомченко (Зубар, 79). Запасні: Дяченко.

Десна: Махновський, Братков, Жук (Чорноморець, 67), Щедраков (Мельник, 82), Мостовий, Парцванія, Арвеладзе, Коваленко (Банасевич, 67), Волков (Олійник, 75), Чепурненко (Кірієнко, 71), Філіппов. Запасні: Шевченко, Безбородько.

Попередження: Грисьо, 6, Гурський, 52, Парцванія, 64, Ілющенков, 90


http://desna.football/desna-ne-zmogla-obigrati-ruh/

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини