Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:09:31

"Десна-2" перериває серію невдач

07.08.2017   07:22Агенцiя

У суботу, 5 серпня, на чернігівському стадіоні “Локомотив” “Десна-2” в рамках 12 туру чемпіонату області з футболу приймала “Фаворит” з Корюківки.

“Біло-сині” з однією перемогою займали останню сходинку в чемпіонаті і мали серію з трьох поразок поспіль. У той же час “Фаворит” займав 4 місце і хотів наблизитися до призової трійки.

У перші хвилини гра йшла на зустрічних курсах. Але перший небезпечний момент створили “жовто-зелені”: Дмитро Науменко бив з правого кута штрафного майданчика. Але Дмитро Агібайлов парирував постріл. Але вже через 2 хвилини навіть майстерність нашого голкіпера не врятувала ворота: після розіграшу кутового ніхто не зміг зіграти в м’яч, поки той був у повітрі. Снаряд опустився на газон прямо перед Сергієм Гуком. І той увігнав його в ворота. 0-1 на користь “Фаворита”.

А вже на 21 хвилині гості змогли подвоїти рахунок. Науменко опинився віч-на-віч з воротарем “Десни-2”, але, перебуваючи під гострим кутом, вирішив відпасувати в центр штрафного майданчика, звідки ворота розстріляв все той же Гук. 0-2. Після цього “біло-сині” опинилися у нокдауні: у атаці не виходило нічого. Тим більшою несподіванкою стала відповідь. На 29 хвилині пішов навіс у воротарський майданчик, де забутим захисниками “Фаворита” виявився Гліб Скрибка, який з льоту відправив м’яч у протихід голкіперу. 1-2.

До перерви “Десна-2” могла пропустити третій м’яч, але удар нападника “жовто-зелених” потрапив у штангу. “Біло-сині” допускали багато браку у передачах, проте змогли зберегти рахунок. 1-2 на користь “Фаворита” за підсумками першого тайму.

У перші 15 хвилин другої половини гри ініціативою знову заволоділи гості, однак вижати результат зі своєї переваги вони не змогли.
А на 65 хвилині філігранна передача з лівого флангу від Євгена Білича на голову Скрибкі призвела до того, що Гліб оформив дубль. 2-2!

На 67 хвилині похвилюватися вболівальників “біло-синіх” змусив Дмитро Агібайлов. Воротар, після того як відбив небезпечний удар, залишився лежати на газоні. Здалося, що Дмитро міг посилити травму: ще у перерві йому довелося звернутися по допомогу медиків. Але все-таки голкіпер “Десни-2” зміг продовжити гру.

Наша команда діяла за рахунок швидкості своїх більш молодих гравців. І на 75 хвилині пресинг міг принести успіх: захисники “Фаворита” вирішили влаштувати перепас біля власного штрафного майданчику, і мало не втратили м’яч. На жаль, “жовто-зелені” самі змогли виправити помилку. Кульмінацією матчу міг стати штрафний, призначений біля воріт Дмитра Агібайлова на 80-й хвилині. Але гравці “Фаворита” реалізувати свій шанс не зуміли: м’яч метрів на 5 розминувся зі штангою. У час, що залишився, “Фаворит” намагався притиснути гравців “Десни-2” до їхнього штрафного майданчику. Але чернігівці не пропустили. 2-2.

“Десна-2” перериває серію поразок, а вже 9 серпня має всі шанси почати нову, переможну серію: у 8 турі чемпіонату міста Чернігова “біло-сині” відправляться у гості до головного аутсайдеру турніру “Полісся” з Добрянки.


Сєргєй Карась

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.