Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:06:43

"Десна" розгромила "Рух"

31.07.2017   11:54Агенцiя

Чернігівська "Десна" почасти навіть занадто спокійно переграла в головному матчі третього туру Першої ліги винниківський "Рух".

Вже до перерви результат протистояння був вирішений завдяки індивідуальним діям "сіверян". Спочатку Фаворов завдав прекрасного дальнього удару за комірець воротарю.

Незабаром Мостовий ідеально з розвороту від півкола штрафного запустив снаряд у ліву від себе дев'ятку.

Потім знову Фаворов на правому краї хитнув захисника і пробив повз воротаря - три голи за 23 хвилини.

Після перерви "деснянці" вже діяли більше за результатом, особливо не вкладаючись. "Рух" намагався переломити хід зустрічі, проте це йому так і не вдалося.

"Десна" вклинюється до п'ятірки лідерів, а дебютант ліги, "Рух", поки в числі п'яти найгірших команд дивізіону. Вінниківці в наступну суботу вдома зіграють з "Балканами", "Десна" гостюватиме в Горішніх Плавнях у "Гірника-Спорту".

Київ. Стадіон "Оболонь-Арена"

"Десна" (Чернігів) - "Рух" (Винники) 3:0

Голи: Фаворов 16, Мостовий 27, Фаворов 39

"Десна": Махновський, Коваленко (Скепський 90+1), Фаворов, Чорноморець, Братков, Мостовий, Картушов (Банасевич 86), Філіппов (Кірієнко 89), Чепурненко (Жук 90+1), Щедраков (Мельник 80), Головко

"Рух": Дяченко, І.Білий (Панасюк 82), Копина (Дмитрух 90+1), Г.Баранець, Заставній, Лозовий, Б. Баранець (Козловський 69), Кінаш (Бідловський 77), Бохашвілі (Зубар 55), Дуць, Гурський

Попередження: Гурський 49, Заставній 71

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.