Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:37:37

Великий талант маленької прилучанки

26.07.2017   13:18Агенцiя

До талановитої дівчинки Ані Куриленко ми завітали в той час, коли вона тренувалася, та були вражені від побаченого наживо номера, за який дівчинка отримала чимало нагород.

Вона виконувала його з такою легкістю та посмішкою на обличчі, начебто професійна гімнастка з великим досвідом.

Батьки дівчинки родом з Прилук, певний час жили в Києві, де Аня й розпочала свій творчий шлях щойно їй виповнилося 2 роки, а вже в 3 зайняла І місце в турнірі з художньої гімнастики «Кияночка – 2014». Дівчинка є дуже здібною й тому, окрім гімнастики, вона захоплюється ще й вивченням англійської мови та малюванням.
На сьогодні родина проживає в рідному місті Прилуки. Тато, Вадим (41 рік) – за освітою інженер, зараз – приватний підприємець. Мама Юлія (38 років) – за освітою економіст, на даний час – домогосподарка, виховує двох дітей. Є в Анечки й старша сестра – 14-річна школярка Валерія.

У 2015 році Аня Куриленко зайняла І місце в ІІ Відкритому турнірі з художньої гімнастики «Варєнька» та ІІІ місце в XVII Міжнародному турнірі «Осінь». У Відкритій першості Чернігівської ОКДЮСШ з художньої гімнастики «Краса Полісся» вона виборола І місце.

У 2016 році зайняла ІІ місце у ІІІ Всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «Перлина Полісся» та І місце у ХІХ Всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «Різдвяна ялинка – 2016». І це далеко не всі перемоги маленької, але такої багатогранної й талановитої дівчинки. Анюта отримала перемогу в 20 всеукраїнських і міжнародних турнірах та фестивалях, серед яких 14 – із художньої гімнастики.

У ІІІ Фестивалі дитячих і молодіжних циркових колективів «Зірки майбутнього» 2016 року, організатором якого був Микола Кобзов, стала лауреатом ІІ ступеня та має дві перемоги у Міжнародному фестивалі «Мистецькі барви», який проводився в Прилуках.

2 роки вона займалася в цирковій студії «Удай» при Центрі творчості дітей та юнацтва й, водночас, відвідувала безліч гуртків, але на даний час дівчинка припинила заняття в цирковій студії, адже в ній замало можливостей для подальшого розвитку її таланту. Хоча Ані вже й виповнилося 6 років, батьки не поспішають віддавати донечку до школи (займаються вдома). Життя талановитої дівчинки поринуло в тренування, творчий розвиток та підготовку до різноманітних виступів, але це приносить їй величезне задоволення.

Визначною подією для Ані стало запрошення від Миколи Кобзова на прем’єрне шоу «Ангели цирку» в Прилуках, з яким його колектив розпочав всеукраїнський тур по 150 містах країни. Дівчинка отримала змогу виступити зі своїм номером «Грація» у номінації «Гість шоу».
Кожна її грамота підтверджена медалями та кубками. У майбутньому дівчинка хоче стати чемпіонкою світу.

Ще однією визначною подією в житті Ані Куриленко стало запрошення від телевізійного каналу СТБ на шоу «Україна має талант. Діти». Пройшовши відбірні кастинги, у яких приймали участь 200 000 дітлахів, було відібрано 90 дітей, до яких і потрапила Аня Куриленко й уже в березні виступила на головній сцені країни. За лаштунками її підтримували тато, мама та старша сестра, тому вона говорить, що перед виступом майже не хвилювалася. За свій цирковий номер «Грація» вона отримала три «ТАК» від суддів та бурхливі оплески глядачів, але, на жаль, до прямих ефірів так і не потрапила. Незважаючи на це, Аня продовжує плідно працювати та наполегливо йде до своєї мети.

Нещодавно талановита дівчинка отримала офіційне запрошення для участі в Міжнародному дитячому цирковому фестивалі в Швейцарії.

Тож ми можемо побажати їй тільки успіхів та підкорення нових професійних вершин. Кожен із нас повинен пишатися такими великими талантами маленьких дітей, які представляють свою батьківщину на найвищому рівні.

Град Прилуки

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини