Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:09:23

У Чернігові по вул. Кільцевій збудоване сучасне футбольне поле

13.07.2017   08:19

11 липня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в рамках прес-туру відвідав будівництво спортивно-оздоровчого комплексу «Чернігів-арена», який знаходиться неподалік від новозбудованого будинку ЖК "Північний" (в кварталі вулиці Кільцевої та проспекту Миру).

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, звертаючись до інвестора цього проекту Юрія Синиці (ПП «Кіт і Пес»), зазначив, що ідея будівництва цього об’єкту власним коштом достойна захоплення та наслідування.

«Сьогодні потрібно робити все технологічно, якісно та на найвищому рівні. Це шлях, який забезпечує перспективу інвестиціям», - сказав Владислав Атрошенко. Крім того, він зазначив, що необхідно також вирішити питання розташування глядацьких трибун, забезпечити більш зручну транспортну розв’язку та приділити увагу розвитку інфраструктури цієї території, для того, щоб привабити більше відвідувачів.

Юрій Синиця розповів, що ідея будівництва цього спортивного комплексу виникла дуже давно. Вона полягала в тому, щоб зробити щось таке, що стане пам’яткою для всього міста і розвиватиме його спортивну інфраструктуру. При створенні цього проекту вивчався досвід за кордоном. Будівництво стадіону, який розрахований на п’ять тисяч глядачів, розпочалося рік тому. На сьогодні вже готове футбольне поле. Штучний газон, яким воно покрите, голландського виробництва й аналога йому в Україні немає. Футболісти, які вже грали на цьому стадіоні, були дуже задоволені. Інвестор також запевнив, що поступово територія буде забудовуватися іншими об’єктами (глядацька трибуна, парковка тощо), робитиметься освітлення. Крім того, планується відкриття дитячої спортивної школи. Загалом планові інвестиції складають близько 4 мільйонів доларів.

 
Довідково:

Проект «Детальний план території спортивно-оздоровчого комплексу в кварталі вулиці Кільцевої та проспекту Миру» розроблений приватним підприємством «Портал-М» згідно з договором, укладеним з комунальним підприємством «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради. Цей проект є етапом реалізації Генерального плану розвитку міста, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 25 грудня 2003 року (10 сесія 4 (24) скликання).

Термін реалізації Детального плану території з урахуванням інвестиційних намірів становить 7 – 10 років. Проект охоплює площу 17,28 га.

Спеціалізація комплексу – спортивно-видовищні, спортивно-оздоровчі споруди, стадіони та відповідна інфраструктура.

Враховуючи основні рішення детального плану щодо освоєння території та пропозиції інвестора, передбачено почергове освоєння території: 1-а черга – футбольне поле для тренувань № 1 з біговими доріжками; 2-га черга – господарчий блок; 3-я черга – футбольний стадіон, футбольне поле для тренувань № 2; 4-а черга – адміністративно-готельний комплекс № 1; 5-а черга – адміністративно-готельний комплекс № 2; 6-а черга – криті та відкриті тенісні корти та 7-а черга – багатофункціональний спортивний комплекс.



Прес-служба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини