Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:48:04

Завершено сезон 2016-2017 Чемпіонату Чернігівської області з баскетболу

23.05.2017   12:32Агенцiя

Завершився черговий сезон обласного Чемпіонату з баскетболу серед чоловічих команд.

Цього року в ньому брали участь 9 команд, чотири з яких грали у вирішальній стадії сезону - плей-офф.

Обидві півфінальні серії до двох перемог завершилися з рахунком 2-0. Так, "ОКДЮСШ" двічі обіграли чернігівську команду "Варяги" - 96:77 та 82:76. У переможців в обох іграх кращим був Олексій Рушаков - 33 та 25 очок відповідно.

В іншому півфіналі чернігівська "Десна" спочатку перемогла "НДУ-Ніжин" вдома 68:45, а потім здобула нелегку перемогу в Ніжині - 77:71. Тут кращим в обох іграх був Володимир Чехун - 16 та 23 очки відповідно.

Матч за третє місце складався з однієї гри, і в ньому кращим за "Варяг" виявився ніжинський колектив - 78:65. Найяскравіше в цій грі зіграв ніжинець Сергій Паливода, який набрав 31 очко та зробив 15 підбирань.

Фінальна серія виявилась бойовою. В першій грі беззаперечну перемогу відсвяткувала "Десна", розгромивши "ОКДЮСШ" з рахунком 70:29. У переможців Артур Квач та Володимир Чехун набрали 19 та 17 очок відповідно. У другому матчі "ОКДЮСШ" спромоглися перемогти 76:67 (21 очко та 17 підбирань - на рахунку Олексія Рушакова), а тому в цій серії знадобився третій матч. Доречі, це була перша поразка "Десни" в сезоні.

Половину третього вирішального матчу точилася рівна боротьба, але на більше гравців "ОКДЮСШ" не вистачило. "Десна" перемогла з рахунком 86:60 і оформила золоті медалі. Кращим у цій грі був Павло Ятченко - 26 очок та 16 підбирань. Його і визнано кращим гравцем плей-офф.

"Зальний" сезон завершиться розіграшем Кубку Чернігівської області з баскетболу-2017 серед чоловічих команд.

http://noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини