Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:41:38

Яскраве свято жіночого футболу у Плисках

02.05.2017   10:15Агенцiя

За цікавою закономірністю, але невелике село Плиски Борзнянського району поступово перетворюється на столицю величної гри – Футболу.

Ось так і у Всеукраїнський день футболу, Плиски приймали у себе яскраве величне свято Жіночого футболу.

Майже тисяча вболівальників відвідала у той день футбольний стадіон «Єдність». Серед почесних гостей свята були перший віце-президентФедерації футболу України Вадим Костюченко, голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, директор Департаменту сім’ї,молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш, Заслужений майстер спорту – Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, голова Борзнянської райдержадміністрації Віра Проскура.

Учасники свята стали глядачами Відкритого Чемпіонату Чернігівської області серед команд дівчат2002 – 2003 та 2004 – 2005 років народження. У Чемпіонаті брали участь команди Чернігова, Ніжина, Борзни, Прилук, Городні, Куликівки, Киїнки, Редьківки. 16 команд зійшлися у боротьбі за призові місця. Та пощастило не всім.

У цікавій боротьбі у молодшій віковій групі перемогу здобули: І місце – команда ЗОШ № 21 м. Чернігів, ІІ місце – команда з Борзни, ІІІ місце – команда Городні. У старшій віковій групі золотими, срібними та бронзовим призерами відповідно стали команди Борзни, Чернігівської школи-інтернату та ЗОШ № 21 з Чернігова. Визначили кращих і у індивідуальних номінаціях. «Кращими воротарями» стали Ольга Авраменко (Городня) та Олена Сандул (ЗОШ № 21 Чернігів), «Кращі захисники» - Анастасія Майстат (Борзна) та Людмила Куніна (школа-інтернат), «Кращими нападаючими» стали Кошмал Ірина (ЗОШ № 21) та Колесник Дарина (Борзна).

Саме на стадіоні «Єдність» відбувся перший домашній матч дебютанток Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд вищої ліги команди «Єдність», яка у своїй основі складається з вихованок дівочого відділення Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність». Наші землячки приймали на своєму полі команду «Родина-Ліцей» з Костополя.

Дебют удався. У першому таймі наші землячки змогли досягнути мети і забити два голи у ворота суперника. І хоча у другому таймі дівчата з Костополядокладали всіх зусиль, аби перемогти нашу команду, та вони змогли реалізувати лише штрафний удар і таки забили гол у ворота «Єдності». Проте, вихованки СДЮШОР «Юність» змогли перейняти ініціативу у суперниць та відстояти свою половину поля, що дало змогу закінчити матчз рахунком2 –1 на користь чернігівських футболісток.

У перерві основного матчу почесні гості вручили медалі, кубки та пам’ятні подарунки переможцям дівочого Чемпіонату.А жіноча команда ФК «Єдність» отримала у подарунок від Федерації футболу області футбольні м’ячі, які дадуть змогу забезпечити на більш якісному рівні проведення навчально-тренувальних занять.

Також Вадим Костюченко, за доручення президента Федерації футболу України Андрія Павелка, виконав почесну місію і вручив обласній федерації футболу новий автомобіль FordKuga, який дасть змогу частіше відвідувати найвіддаленіші районі області, де іще люблять футбол.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини