Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:35:35

Десна сильніша за Волинь

13.02.2017   11:33Агенцiя

Чернігівська Десна продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату першої ліги.

В рамках другого навчально-тренувального збору, наша команда обіграла представника УПЛ – луцьку Волинь. При чому матч виявився багатим на емоції – Віталій Кварцяний навіть намагався забрати свою команди з поля, не витримавши розгромної поразки від представника першого дивізіону, але, на щастя, матч таки вдалося довести до логічного завершення.

В першому таймі команди виступали наступними складами:
Волинь: Неділько, Мелинишин, Марушка, Тракало, Тимошенко, Тетеренко, О.Марчук, Ляшенко, Нич, Нікітюк, Могиль
Десна: Шевченко, Фаворов, Мельник, Головко, Чорноморець, Акімов, Щедраков, Бовтрук, Волков, Галенков, Лисенко

Враховуючи дублюючий склад Волині, не дивно, що Десна володіла тотальною перевагою протягом всього першого тайму. Підопічні Олександра Рябоконя ще до перерви забили два м‘ячі у ворота досвідченого Неділько (відзначилися Бовтрук і Галенков). Тому не дивно, що на другий тайм наставник Волині Віталій Кварцяний випустив основний склад команди, в тому числі і вихованця чернігівського футболу Дмитра Задерецького.

Тренерський штаб Десни всі заміни провів в середині другого тайму – з 60-ї по 70-у хвилину склад сіверян змінився на 100%. Закінчували матч чернігівці наступним складом: Махновський, Солдат, Максименко, Братков, Чепурненко, Коберідзе, Картушов, Коваленко, Арвеладзе, Мостовий, Філіппов.

Але навіть кардинальні зміни не врятували команду Кварцяного від болючої поразки – Денис Галенков забив ще два м‘ячі у ворота лучан (які захищав Артем Кичак), а наставник Волині не витримав такого результату і вирішив…забрати свою команду з поля. Звісно, Віталій Кварцяний звинуватив в усьому бригаду арбітрів, і лише після кількахвилинних суперечок та заміни головного арбітра луцькі футболісти повернулися на поле.

В кінці емоційного поєдинку Волинь скоротила відставання в рахунку – відзначився Анатолій Діденко, але на більше представники УПЛ не спромоглися, Десна перемогла з рахунком 4:1.

Цікаво, що офіційний сайт Волині вирішив не писати про матч з Десною, а в соціальних мережах клубу навели лише результат матчу та склад луцької команди в першому таймі. Невже представники луцького клубу вважали, що ніхто не впізнає Діденка, Петрова, Мемешева, Кичака чи Задерецького? Навіть авторство єдиного голу приписали молодому Могилю, а не заслуженому ветерану Анатолію Діденко.


http://desna.football/desna-silnisha-za-volin/

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.