Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:47:13

Українські міські голови – на ІІ Чемпіонаті Європи з футболу серед команд мерів

11.05.2012   16:52

Команда українських міських голів візьме участь у ІІ-му Чемпіонаті Європи з футболу серед команд мерів, що пройде 14-19 травня 2012 року в м. Тихи (Республіка Польща).

Про це повідомив Чернігівський міський голова, капітан команди Олександр Соколов.
За його словами, у змаганнях братимуть участь команди представників місцевого самоврядування України, Польщі, Італії, Словаччини, Словенії, Південного Тиролю, Німеччини, Австрії та Чехії. О.Соколов зауважив, що у підгрупі української команди досить сильні суперники – колеги з Німеччини, Австрії, Чехії та Польщі.

“Наша команда має величезне бажання не погіршити попередній результат. Все залежатиме від першої гри з німецькими колегами, які були переможцями минулого чемпіонату”, – сказав О.Соколов. Він також додав, що українська команда тренувалася і навіть провела три короткотермінові збори.

За узгодженими правилами, загальна кількість членів футбольної команди не може перевищувати 20 осіб, з них 16 гравців. На полі гратимуть по 7 гравців від кожної збірної, один з яких воротар. Кількість замін під час гри – необмежена. Членами збірних команд міських голів можуть бути мери міст та їх заступники. Допустимий вік заступників – не менше 40 років, при цьому їх кількість не може перевищувати половини складу команди. Кожен футбольний матч складається з двох таймів по 30 хвилин.

Організаторами цьогорічного футбольного турніру виступили Асоціації міст України та Асоціації міст Польщі. До складу української команди увійшли сільські, селищні та міські голови майже з усіх куточків країни. Наймолодшим у команді є 27-річний Лизогубово-Слобідський сільський голова.

У 2008 році у Зальцбургу (Австрія) відбувся І Чемпіонат Європи з футболу серед команд мерів. Команда українських міських голів на чолі з О.Соколовим посіла третє місце.

На час проведення ІІ-го Чемпіонату Європи з футболу серед команд мерів Чернігівський міський голова перебуватиме у відпустці.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини