Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 03:07:59

"Десна" виходить з відпустки

16.01.2017   07:34Агенцiя

У футболістів чернігівської Десни закінчилася зимова відпустка. 15 січня, вони зібралися на стадіоні імені Гагаріна.

Як зазначає виконавчий директор клубу Ігор Ушарук, всі гравці, які завершували осінню частину нинішнього чемпіонату у складі Десни, прибули до розташування команди. В тому числі і захисник Рудольф Сухомлинов, який повернувся з Грузії, де на правах оренди виступав у складі Зугдіді. Що стосується Максима Банасевича, котрого Десна орендувала у луганської Зорі, то це питання поки що залишається відкритим.

Варто відзначити, що в першому тренуванні команди в Новому Році прийняв і відомий нападник Олександр Піщур, котрий восени грав у Казахстані. Відзначимо, що раніше під час зимових міжсезонь Піщур не раз поновлював футбольну форму, приєднуючись до занять команди рідного міста.

У Чернігові деснянці пройдуть втягувальний цикл. А останню декаду січня проведуть у столиці Білорусії, де візьмуть участь у міжнародному турнірі, який організовує футбольний клуб Крумкачи.

16 січня команда проведе традиційний медогляд, а вже 21 на команду очікує поїздка до Білорусії, де Десна прийматиме участь у міжнародному турнірі, який організовує футбольний клуб Крумкачи. Крім того, 19 січня в Чернігові відбудеться засідання Наглядової Ради клубу, на якому будуть присутні також тренери та футболісти.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини