Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:52:20

Прес-служба ФК "Десна" Чернігів - "ПРОГРЕС РОКУ"

05.12.2016   14:51Агенцiя

ПФЛ визначає кращі прес-служби за підсумками першої частини сезону 2016/17є. Свої нагороди за підсумками першої частини сезону 2016/17 Чемпіонату України з футболу серед команд клубів ПФЛ України отримало одразу шість прес-служб.

 

«КРАЩИЙ ВІДЕОКОНТЕНТ»
ФК «Оболонь-Бровар» (Київ)

Кияни довго йшли до того, щоб отримати справді якісний і, головне, оперативний відео контент. Варто відзначити керівництво клубу, яке з розумінням поставилося до прохання власної прес-служби і перед початком нового сезону було закуплено необхідну сучасну апаратуру. Як наслідок, всі свої матчі (а також кілька виїзних) «пивовари» власними силами показували вболівальникам на власному каналі YouTube у якості HD, а під кінець сезону якість стала і взагалі Full HD. До роботи залучається коментатор. А родзинкою є найбільш оперативний з-поміж інших клубів відеоогляд матчів, навіть якщо йдеться про виїзний матч. Чималі рейтинги набирають також репортажі з передматчевих тренувань, а також інший цікавий і своєчасний відеоконтент.


«КРАЩА СОЦІАЛЬНА АКТИВНІСТЬ»
ФК «Черкаський Дніпро»

3077 вподобань у Фейсбуку, 15995 читачів у спільноті ВК, 175 фоллоуерів у Твіттері, 268 – в Інстаграмі. З сумарною кількістю біля 20 тисяч у всіх соцмережах «Черкаський Дніпро» досяг еталонного просування свого клубу в мережі інтернет. На сьогодні новини, які стосуються черкаської команди, загальнодоступні й постійно оновлювані. Прес-служба та маркетингова управа ФК «Черкаський Дніпро» роблять все можливе, щоб любителі футболу щоденно отримували і цікаву інформацію про улюблену команду, й різноманітні інтерв’ю, статті, інтерактивні конкурси й багато іншого. Великий прогрес у царині соціальних мереж дозволяє збільшувати кількість вболівальників на стадіоні. Клуб, який і так знаходиться серед лідерів у першій лізі, сподівається навесні ще більше додати обертів, чому, безсумнівно, сприяє гучна й ефективна підтримка в інтернеті.
 

«КРАЩЕ І ВСЕБІЧНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ КОМАНДИ»
ФК «Колос» Ковалівка

Ковалівський «Колос» – одна з тих команд, у яких панує приємна, родинна атмосфера. Прес-службі ковалівців вдається це передати у серії своїх теплих, доброзичливих публікацій. Гравці представляються не лише у грі, а й поза нею. Чудово працює фото служба клубу, створюються ексклюзивні відео-ролики, і скрізь на першому місці – Команда з великої лідери. «Команда, без якої нам не жить», – як співають віддані ковалівські фанати. Слід віддати належне «Колосу» за те, що своєю роботою на веб-сайті та в соцмережах він передає цю неповторну атмосферу, яка показує ковалівський клуб як колектив однодумців.


«НАЙКРАЩА НОВА ПРЕС-СЛУЖБА»
ФК «Жемчужина» Одеса

У другій лізі встановлюються високі стандарти щодо ведення інформаційної роботи, організації різноманітного інтерактиву, проведення різноманітних трансляцій. Але навіть новачки дивізіону можуть позитивно здивувати. «Жемчужині» це вдалося. В активі одеського клубу – не лише трансляції гостьових матчів (це те, чому треба вчитися практично всім у другій лізі), а й регулярно оновлювані інтерв’ю з гравцями, тренерами та керівниками клубу. Прес-служба моніторить всі публікації про клуб. Стежить за новинами ліги. Підводить вболівальників до кожного матчу. Відзначаємо вдалий дебют «Жемчужини» не лише в спортивному, а й у інформаційному плані.


«ПРОГРЕС РОКУ»
ФК «Десна» Чернігів

Ще не так давно чернігівський клуб пас задніх у плані інформування – у нього не було власного сайту, трансляцій, відео-контенту, змінювалися гравці, форми й сезони, але це не відображалося у літописі клубу, тому що не було відповідних майданчиків для розвитку.

Нині «Десна» досягла небувалого прогресу в роботі прес-служби: клуб розвиває свої аккаунти в соцмережах, проводить прямі трансляції матчу з авторитетними коментаторами, а також створив новий власний веб-сайт, який за наповненням і функціоналом відповідає вимогам часу.

Величезний інтерес у Першої ліги викликав і ребрендинг клубу, який вдалося провести, врахувавши думки вболівальників і не опустивши планки сучасного й стильного дизайну. Нове обличчя «Десни» готує чудове підґрунтя для скорого повернення команди у рідне місто. Є сподівання, що Чернігів сприйме всі оновлення й нововведення в улюбленому клубі й відповість тим глядацьким ажіотажем, який спостерігався у місті в часи 5-10-тисячної відвідуваності.


«КРАЩА ПОДАЧА ІСТОРІЇ КЛУБУ»
ФК «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

Серед клубів ПФЛ більшість поважає й шанує свою історію. Тут варто відзначити роботу прес-служби охтирського клубу, яка вже давно започаткувала роботу з висвітлення власної історії й сезон за сезоном показує розвиток «Нафтовика-Укрнафти», який пройшов послідовно усіма сходинками футбольної піраміди України. Віддамо належне й покійному вже історику охтирського футболу Валерію Чернецю, і керівнику прес-служби ФК «Нафтовик-Укрнафта» Олексію Забашті. Спільними зусиллями вони покривали обсяги історичного матеріалу. Бажаємо клубу не спинятися на досягнутому й після послідовного висвітлення посезонного розпису історії ФК взятися й за персоналії славної історії клубу, який, нагадаємо, виступав свого часу й на найвищому рівні вітчизняного футболу.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини