Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:56:04

"Деснянська миля" об'єднує кращих спортсменів Чернігівщини

04.05.2012   12:10

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині відбувся II-й відкритий старт “Деснянська миля”

Організаторами заходу виступили командування 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, відділ з питань молоді та спорту Козелецької районної державної адміністрації, Деснянська селищна рада та навчальний центр “Інтелект”.

Більше трьохсот спортсменів з різних міст та сіл Чернігівської і Київської областей бігли крос 1609 метрів на час.

Забіги проводилися в трьох вікових групах.

Відтак, найшвидше “Деснянську милю” віком до 12 років пробіг Євген Греченко, у віці до 16 років – перше місце здобув Євген Іванов, який поставив рекорд змагань у Десні – 5 хвилин 12 секунд. Кращим у найстаршій віковій групі, від 17 років та старше, став військовослужбовець навчального центру лейтенант Артем Борщ.

Як повідомив відповідальний за “Деснянську милю” начальник фізичної підготовки та спорту 354-го навчального механізованого полку капітан Владислав Суспо, змагання відбулись в рамках проголошеного у Збройних Силах України “року фізичної підготовки та спорту”.

– Цього року захід зібрав ще більше учасників, – сказав офіцер. – Вражає те, що дуже багато дітей та юнаків взяли участь в кросі. Деякі з них показали результати кандидатів в майстри спорту. Впевнений, що в майбутньому це професійні спортсмени, які здобуватимуть для України та її Збройних Сил світові перемоги.

Усіх переможців організатори нагородили грамотами медалями та грошовими преміями.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини