Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:42:39

Друга ліга. “Десна” набирає обертів

03.05.2012   11:30Агенцiя

У середу, 2 травня, відбулися матчі 22-го туру першості України серед команд другої ліги, за підсумками яких чернігівська “Десна” збільшила відрив від конкурентів по групі А.

За чотири тури до завершення першості все більш гострішим виглядає заочне протистояння “Десни” та “Сум” у боротьбі за підвищення у класі. Будь яка невдача може стати вирішальною для цих команд. Так у поточному турі осічкою сумчан, котрі завершили свій поєдинок у Новій Каховці “сухою” нічиєю, сповна скористалися чернігівці, збільшивши відрив від конкурента до трьох очок.

Підопічні Олександра Дериберина завдяки влучним ударам Яреми Каваціва, Романа Полтавця та Вадима Бовтрука на виїзді розтрощили “Скалу” (3:0) та продовжили свою переможну серію до восьми матчів. Три “сухі” м’ячі відправили у ворота “Прикарпаття” футболісти “Славутича”, котрий замикає призову трійку відстаючи від першої сходинки на 11 пунктів.

Обігравши у минулому турі “Авангард”, “Полтава” зробила серйозну заявку на те, щоб повернутися на перше місце дивізіону В. Наразі команда відстає від краматорців, котрі вдома завдали поразки свердловському “Шахтарю”, на два очки, але при цьому полтавчани мають ще один матч у запасі.

Утім, підопічні Анатолія Безсмертного більше не мають права на помилку, що і підтвердили виїзною перемогою над молодіжним складом донецького “Шахтаря”. Перемогу гостям забезпечив дубль Євгена Радіонова, на який гірники відповіли лише влучним ударом Андрія Тотовицького ? 2:1.

Продовжує переслідування лідерів “Кремінь”, що посідає третє місце та відстає від “Авангарда” на п’ять залікових балів. Кременчуці завдяки голу Євгена Апришка обіграли “Іллічівець-2”, котрий завершував поєдинок у дев’ятьох.


http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/second_liga/9821/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.