Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:34:30

Філіппов і Фаворов у символічній збірній місяця, а Олександр Рябоконь - кращий тренер!

12.11.2016   10:18Агенцiя

Авторитетний ресурс Football.ua підвів підсумки останнього місяця в чемпіонаті першої ліги. В жовтні наша команда показала яскраву та, що саме головне, результативну гру, вийшовши на друге місце в турнірній таблиці.

Тому не дивно, що відразу два гравці потрапили до символічної збірної жовтня, а Олександра Рябоконя назвали кращим тренером місяця. Крім того, наш капітан Вадим Мельник виявився першим гравцем на заміну у символічній збірній жовтня!

Правый защитник – Денис Фаворов (Десна)

Фаворов начинал сезон как центральный полузащитник, но в нескольких матчах вынужденно сыграл на позиции правого защитника, и не просто сыграл, а показал, что на этой позиции он один из лучших в лиге. В октябре Фаворов играя на позиции защитника забил два мяча и отметился двумя результативными передачами. Показатель, которому могут позавидовать и атакующие полузащитники.

Центральный защитник – Сергей Борзенко (Верес)

Капитан Вереса принес важную победу своей команде, забив два мяча в ворота Ильичевца. Но самое главное, что Борзенко на отлично справился со своими прямыми обязанностями, цементирую игру своей команды в защите. Можно вспомнить и капитана Десны Вадима Мельника, который провел октябрь на высоком уровне, но вот два мяча Борзенко в ворота Ильичевца все-таки перевешивают.

Нападающий – Александр Филиппов (Десна)

Десна уже несколько лет подряд испытывала проблемы в атаке, страдая от отсутствия результативного нападающего. Но теперь, похоже, что северяне нашли нужного им игрока – Филиппов практически в каждом матче демонстрирует яркую игру, создавая моменты у ворот соперника. Девять забитых мячей в первом круге, причем четыре из них в октябре, потому неудивительно, что Филиппов попал в символическую сборную тура.

Тренер – Александр Рябоконь (Десна)

В октябре Десна стала лучшей командой первой лиги, выиграв четыре матчи из пяти. Как результат, северяне поднялись на второе место в турнирной таблице, а в последнем туре и вовсе обыграли Ильичевец. Немалая заслуга в этом главного тренера команды Александра Рябоконя. У Десны грамотный тренер, который придерживается своей линии и умеет строить игру команды под соперника. При том, что Десна команда играющая от обороны, в октябре северяне много забивали – больше двух мячей за матч. Сможет ли черниговский клуб пройти всю дистанцию в таком режиме, сказать тяжело, но в том, что Александр Рябоконь не даст команде опустится ниже заданной планки, можно не сомневаться.

Символічна збірна жовтня за посиланням http://football.ua/ukraine1league/319251-pervaja-liga-sbornaja-mesjaca-oktjabr.html#page1

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини