Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:09:52

Поліцейські вибороли срібло на чемпіонаті фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з волейболу

07.11.2016   13:39Агенцiя

Підсумком тривалої та запеклої боротьби на волейбольному майданчику стала друга сходинка п’єдесталу пошани для команди Головного управління Національної поліції в Чернігівській області у чемпіонаті силовиків з цього виду спорту, проведеному обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства "Динамо".

Вісім команд-учасниць, які взяли участь у змаганнях, на першому етапі були розподілені на дві групи, в яких, провівши ігри по круговій системі, визначилися по дві кращі команди, які вийшли до півфіналу чемпіонату.

В першій групі всі три зустрічі виграла команда Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, яка й посіла перше місце. Другими були прикордонники. В другій групі беззаперечними лідерами стали студенти Академії Державної пенітенціарної служби, які також виграли всі свої матчі. Друге місце посіла об’єднана команда Чернігівської митниці та Державної фіскальної служби, які нині є одним відомством.

Отже в півфіналах зійшлися Головне управління Національної поліції та митники плюс фіскали і Академія ДПтС з прикордонниками. В першому двобої вольову перемогу з рахунком 2:1 здобула поліція, а в другому перемогу 2:0 святкували пенітенціарії.

Найбільш драматичним видався поєдинок за третє місце між командою Чернігівського прикордонного загону та об’єднаною командою Чернігівської митниці та Державної фіскальної служби. Боротьба будь настільки впертою, що для визначення переможця довелося проводити аж п’ять партій. В цьому протистоянні переможцями вийшли прикордонники, які в підсумку посіли третю сходинку в турнірній таблиці і здобули бронзові нагороди.

А боротьбу за головний трофей змагань вели команди Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Академії Державної пенітенціарної служби.

Боротьба була за кожне очко, кожну подачу, за кожен м’яч. Молоді та енергійні студенти одразу вирвалися вперед по партіях, але поліцейські в третій партії змогли таки переломити хід гри і завдали пенітенціаріям першої в турнірі поразки 23:25. Нажаль, для поліції та її вболівальників це була перша і остання поразка команди Академії. Четверта партія була знову виграна студентами, що і засвідчило перемогу юних спортсменів у турнірі загалом.

Нагородження провів начальник фізкультурно-спортивного відділу Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Сергій Слісаренко. Всі гравці команд-призерів отримали медалі відповідного ґатунку і грамоти. А переможцям – команді Академії Державної пенітенціарної служби вручили ще й кубок.

Працівники Головного управління Національної поліції в Чернігівській області приєднуються до привітань на адресу наших спортсменів.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини