Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:37:11

Чернігівські спортсмени вибороли призові трофеї на чемпіонату України з шинкіокушинкай карате

03.11.2016   14:34Агенцiя

28-29 жовтня у Києві відбувся Чемпіонат України з виду бойового мистецтва шинкіокушинкай карате «Open championship shinkyokushinkai karate of Ukraine «GOLD STAR».

Понад 300 спортсменів на трьох татамі, майже з усіх областей нашої держави змагались за звання чемпіона України. Змагання були відкритими, тобто у них мали право приймати участь не лише спортсмени, котрі займаються шинкіокушинкай карате, а й представники інших видів повноконтактних бойових мистецтв.

Спортсмени змагались за олімпійською системою. Конкуренція була дуже високою, і легких поєдинків не було. Аби пройти в наступне коло змагань, необхідно було показати свою явну перевагу над супротивником, проявити себе справжнім бійцем, доклавши до цього чимало зусиль. Багато двобоїв охарактеризувалися сильним бойовим духом, витривалістю та жагою до перемоги.

Чернігівську область на цих змаганнях предстваляли п’ять спортсменів – Лозинський Остап, Шахрайчук Нікіта, Мнівець Олександр, Михайленко Єгор, Куріпко Олександр. Всі вони вихованці Чернігівської обласної федерації кіокушинкай карате, тренер – Кожинова Юлія Петрівна.

Звісно ж, наша команда повернулася додому з медалями. Перше місце серед чоловіків, у ваговій категорії до шістдесяти п’яти кілограмів, здобув Остап Лозинський. Серед юніорів чотирнадцяти-п’ятнадцяти років Єгор Михайленко виборов перше місце у ваговій категорії понад шістдесят кілограмів та Нікіта Шахрайчук здобув третє місце в цій же ваговій категорії. Серед юнаків перше місце здобув Мнівець Олександр у ваговій категорії до сорока кілограмів та Куріпко Олександр став третім у ваговій категорії сорок-сорок п’ять кілограмів.

Троє представників Чернігівської області, за результатами цього Чемпіонату, ввійшли до збірної України з шинкіокушинкай карате та вибороли право представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи з шинкіокушинкай карате в 2017 році.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини