Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:43:43

Усі небайдужі до власного здоров’я можуть стати учасниками спортивно-масового заходу "Нова Пошта Чернігів напівмарафон 2016"

13.09.2016   08:24Агенцiя

Під час прес-брифінгу, який пройшов в облдержадміністрації 12 вересня, анонсували проведення міжнародного спортивно-масового заходу «Нова Пошта Чернігів напівмарафон 2016».

Як повідомила директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш, на 25 вересня заплановано чи не наймасштабніше спортивне дійство, яке покликане популяризувати масовий спорт на Чернігівщині. Участь у заході буде доступною для різних вікових категорій з будь-яким рівнем спортивної підготовки. Головне – бажання долучатися до фізичної культури і спорту.

Співголова оргкомітету міжнародного спортивно-масового заходу «Нова Пошта Чернігів напівмарафон 2016» Максим Кривенко розповів про ідею проведення такого заходу саме у Чернігові та ознайомив з його програмою. Особисто будучи марафонцем, він є одним з організаторів подібних спортивних акцій у Полтаві. Тож після успішного проведення два роки поспіль масових змагань з бігу у своєму рідному місті, вважає за необхідне розширювати географію їх проведення.

Організатори заходу переконані, що біг всебічно розвиває людину, робить її фізично загартованою і, крім того, щасливішою. Вони запевнили, що на чернігівців та гостей міста очікує яскраве спортивне свято, яке, окрім суто забігів на різні дистанції, буде наповнене культурно-розважальними елементами. І все це – заради популяризації фізичної культури і спорту, залучення населення до здорового способу життя.

Основними забігами будуть традиційна напівмарафонська дистанція у 21 кілометр 97 метрів, а також біг на 10 кілометрів. Головною умовою участі у цих дисциплінах має бути наявність медичної довідки про стан здоров’я. Адже під час проведення спортивно-масового заходу особлива увага приділятиметься безпеці бігунів.

До спортивного свята будуть долучені також і діти, яким пропонують подолати 400-метрівку, а також дистанцію в один кілометр.

Цей спортивний захід буде складовою відзначення Дня міста в обласному центрі. Так як він проходитиме на головній площі та центральних вулицях Чернігова, тут будуть певні обмеження руху автотранспорту у першій половині дня 25 вересня. Проте організатори сподіваються, що чернігівці та гості міста із порозумінням сприймуть такі тимчасові незручності, більше того – масово візьмуть участь у напівмарафоні 2016.

Увага! Для участі у забігах необхідно попередньо зареєструватися за посиланням, а також 23 вересня з 10-ї ранку до 8-ї вечора отримати стартові пакети у стартово-фінішній зоні змагань, яка буде розташована на Алеї Героїв.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.