Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:47:20

Спорт для всіх – і для дітей, і для держслужбовців. У Чернігові відбувся "Олімпійський день"

21.06.2016   07:36Агенцiя

В Чернігові відбулися Всеукраїнський «Олімпійський день» і ХVІ літня обласна спартакіада серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій і працівників органів місцевого самоврядування.

Відкривав заходи на центральному стадіоні області голова Чернігівської ОДА і за сумісництвом очільник обласного осередку Національного олімпійського комітету Валерій Куліч.

Заходи відкриття «Олімпійського дня» і спартакіади серед держслужбовців склали цілісний комплекс: пліч-о-пліч діти-вихованці спортивних шкіл і статечні працівники виконавчої та представницької влади області крокували спортивним парадом, робили «олімпійську розминку» та бігли символічну «олімпійську дистанцію».

Після цих етапів та показових виступів вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл заходи «Олімпійського дня на шляху до Ріо», присвяченого найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро – розвивалися окремо від змагань держслужбовців, які тривали протягом усього дня у декількох локаціях у залежності від виду спорту.

Цьогоріч рекордна кількість команд держслужбовців – 24 – вступила у боротьбу за право сформувати зі своїх учасників збірну, яка представлятиме Чернігівщину на Всеукраїнській спартакіаді.

Звертаючись до учасників спортивного вікенду – «Олімпійського дня» і Спартакіади – голова ОДА Валерій Куліч привітав усіх із яскравим спортивним дійством, побажав успіху його учасникам та висловив підтримку землякам, які представлятимуть Україну на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Почесними гостями заходів також стали начальник управління головної державної служби України в м. Києві, Київській та Чернігівській областях Олександр Якубенко, начальник управління головної державної служби в Чернігівській області Валентин Дубок, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Андрій Дериземля та голова Ради ветеранів спорту області, директор ЦФЗН «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.