Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:45:07

Чернігівський спецпризначенець став чемпіоном світу з кікбоксингу

14.06.2016   10:32Агенцiя

Нещодавно в німецькому Штутгарті завершився чемпіонат світу з кікбоксінгу, який проходив під егідою Міжнародної асоціації спортивного карате (ISKA).

Команда України завоювала 29 нагород, 9 з яких - на рахунку чернігівських спортсменів. Боєць роти поліції особливого призначення Сергій Шрам особисто поклав у скарбничку команди одну золоту й дві срібні нагороди.

Участь у чемпіонаті світу взяли понад шістсот спортсменів з 42 країн світу. Збірну України представляла команда у складі 14 кікбоксерів, у тому числі троє спортсменів з Чернігова. Майстер спорту України міжнародного класу, п'ятиразовий  чемпіон світу Сергій Шрам тричі піднімався на п'єдестал пошани. Сержант поліції роти поліції громадської безпеки особливого призначення неабияк порадував земляків.

Виступаючи одразу в трьох розділах кікбоксингу у ваговій категорії до 73 кілограмів, поліцейський завоював одну золоту та дві срібні нагороди. На чемпіонаті світу юнак зустрічався у двобої зі спортсменами з Англії, Франції, Іспанії та США. Всього провів дев'ять поєдинків і став чемпіоном світу в дисципліні «К-1» - так званий «жорсткий контакт». Срібло виборов у таких видах змагань, як лайт-контакт (легкий контакт) та фул-контакт з лоу-кіком, що теж є досить травматичним видом єдиноборства.

Сергій Шрам вже вп'яте бере участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу, також він двічі виступав і на чемпіонатах Європи. Спортсмен з 13 років займається рукопашним боєм, у 18 переорієнтувався на кікбоксинг. Після закінчення факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету юнак прийшов на службу в міліцію. Нині успішно пройшов переатестацію і продовжує службу в правоохоронних органах - в роті поліції громадської безпеки особливого призначення.

Керівництво оцінює його з кращого боку, як сумлінного та дисциплінованого поліцейського, чуйного у стосунках з колегами та професійного у виконанні своїх службових обов'язків.

На цьому чемпіонаті Україна вкотре підтвердила імідж сильної спортивної держави, завойований в безкомпромісних поєдинках, вкотре довівши, що з рівнем українських спортсменів повинні рахуватися усі провідні збірні країн світу!

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини