Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:20:55

Відбувся 17-й традиційний турнір зі стрітболу "Один на один"

30.05.2016   16:35Агенцiя

29 травня на майданчику чернігівської ЗОШ №1 міським центром "Спорт для всіх" та Чернігівською обласною федерацією баскетболу було проведено 17-й традиційний відкритий турнір міста зі стрітболу "Один на один".

В нинішньому форумі взяли участь 30 гравців. Це другий показник за найбільшою кількістю учасників в історії цих змагань. Треба зазначити, що 7 з 30 гравців зіграли у офіційний стрітбол "один на один" вперше, тож, тепер історія турнірів налічує 142 учасники.

Згідно жеребування, гравці були поділені на пари і грали на вибування, розпочавши турнір з 1/16 фіналу.

До вирішальних півфінальних ігор дісталися найдосвідченіші. Винятком став Владислав Гацко, для якого цей турнір був лише четвертим, але він і посів у підсумку четвертим. Увесь же п`єдестал посіли ті, хто хоча б раз вже перемагав у подібних турнірах. Третю сходинку, обігравши Гацка з рахунком 7:3, посів Ярослав Проскурняк, який є рекордсменом за кількістю проведених турнірів (15). Третє місце він посідає вже втретє, маючи також одне друге місце та дві перемоги.

Денис Солодовников, перегравши в півфіналі Гацка 6:3, але поступившись в фіналі 0:8, став на цей раз другим. Попередні два турніри він мав золоті показники.

Ну а переможцем турніру став Олександр Хоменко. В півфіналі він переграв Проскурняка (7:4), а у фінальній зустрічі не залишив шансів Солодовникову - 8:0. Провівши свій 12-й турнір "один на один", Хоменко лідірує за загальною кількістю ігор та перемог (53 та 41), а також став першим в історії даних змагань трикратним переможцем: два попередні титули він здобув в 2010 та 2012 роках.

Традиціно серед учасників турніру був проведений конкурс кидків з далекої відстані. Цього разу кращим серед 25-ти його учасників став Олег Овчаренко.

Дані турніри традиційно проходять два рази на рік - на початку та в завершенні вуличного баскетбольного сезону. Тож, ще один турнір "1х1" чекає на своїх учасників у вересні цього року.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини