Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:39:35

ФК "Десна" залучає вболівальників до зміни клубної емблеми

18.05.2016   15:38Агенцiя

Футбольний клуб «Десна» оголошує про намір здійснити ребрендинг у частині зміни своєї емблеми.

Приймаючи таке серйозне рішення ми керувалися перш за все двома ключовими факторами – шануванням традицій та сучасними тенденціями:
• Глибока повага до історії та традицій футбольного клубу «Десна» і рідного краю. Ми завжди були біло-синіми, народилися 1960 року у місті-легенд Чернігів. Ми переконані, що наше коріння – це основа нашої сили та завзяття, тому хочемо, щоб на грудях наших футболістів була емблема, яка говоритиме сама за себе та міститиме в собі історичні символи клубу та Чернігівщини.
• Разом з тим, шануючи свою історію та традиції, «Десна» прагне йти в ногу з сучасними тенденціями та технологіями, в тому числі і в дизайні. Більшість європейських та українських футбольних клубів вже відійшли від емблем у формі кола. Зміни стосуються й інших елементів фірмового стилю.

«Десна» - це народний клуб, тому ми звертаємося в першу чергу до своїх вболівальників з проханням долучитися до процесу розробки основного елементу айдентики – емблеми. Ми плануємо зібрати пропозиції прихильників клубу та опрацювати їх з командою дизайнерів.

Свої пропозиції, будь ласка, надсилайте одним з наступних шляхів:

• у текстовому та/або графічному вигляді на адресу desna.strategy@gmail.com (це можуть бути окремі елементи, які ви рекомендуєте долучити до емблеми, історичні довідки, приклади емблем, що вам подобаються, пропозиції щодо форми, шрифту і т.д.);
• у коментарях до цього допису в соціальних мережах клубу;
• заявкою на участь у відкритому обговоренні емблеми «Десни», що відбудеться 25 травня у Чернігові, вказавши Ваше прізвище, ім’я та контактні дані на адресу desna.strategy@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини