Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:47:38

Володимир Чуланов: залишаюся в Чернігові і буду працювати в структурі ФК Десна

16.04.2016   11:42Агенцiя

Вихованець чернігівської Десни Володимир Чуланов завершує кар'єру в 30 років, хіба це вік для спортсмена? Але у захисника були на то об'єктивні причини. В інтрев’ю Sportarena Чуланов розповів, чим буде займатися після завершення кар'єри професійного футболіста.

У жовтні вам виповниться лише 31 рік, але ви вже завершили футбольну кар'єру. Що сталося, чому прийняли таке рішення?

Бажання грати ще є, але я об'єктивно оцінюю свої шанси. Пропозиції щодо продовження кар'єри ще надходять, ось буквально днями дзвонив Володимир Мазяр і запрошував в рівненський Верес, але я для себе вже все вирішив - я вихованець чернігівського футболу і люблю рідне місто, тому залишаюся тут і буду працювати в структурі футбольного клубу Десна.
Якщо є можливість працювати в рідному місті, де живе моя сім'я, друзі, мої діти, то навіщо ризикувати? З огляду на нинішній стан справ в українському футболі, коли багато клубів просто виживають, а деякі і зовсім зникають з футбольної карти, я вирішив завершити професійну кар'єру і працювати на благо рідного клубу.


Виходить, ви вже офіційно працюєте в структурі ФК Десна? Що входить до ваших обов'язків?

Так, з 1 квітня я вже офіційно співробітник футбольного клубу. Спектр моїх обов'язків досить широкий - буду працювати в селекційному відділі. Також на базі спортшколи ми створюємо Десну-2, я буду переглядати молодих і перспективних гравців, і готувати їх для першої команди. По суті, буду посередником між першою і другою командою - моє завдання розповідати головному тренеру про гравців другої команди, на яких варто звернути увагу.


Чи не боїтеся, що виникне бажання повернутися на поле? Досить часто гравці відновлюють свою кар'єру ...

З професійним футболом в якості гравця я точно зав'язав, але буду підтримувати форму, буду грати на чемпіонат області і міста. Пропозицій вистачає, так що "почуття футбольного голоду" зможу вгамувати.


Якщо вже ви вирішили завершити кар'єру в такому ранньому віці, то напевно все зважили. Що для вас означає ФК Десна?

Чернігів - моє рідне місто, а Десна - моя команда, тому про це можна багато розповісти. Мій батько грав в Десні, сестри грали за чернігівські команди, я сам пройшов усі етапи підготовки в Чернігові і зіграв за Десну понад 200 матчів. В основному складі Десни, з невеликою перервою, я з 2005 року. Я пройшов різні етапи життя з командою, були і поразки, були і перемоги. Десна зовсім могла зникнути з футбольної карти України, але ми подолали і це, тому я радий, що з'явилася можливість працювати в структурі клубу, а зі свого боку зроблю все можливе для розвитку футболу в Чернігові і, можливо, вийду з Десною в УПЛ вже в як співробітник клубу, а не гравець.


У суботу відбудеться перша офіційна гри Десни в цьому році на рідному стадіоні, ви будете присутні на матчі?

Тут не може бути іншої відповіді - я обов'язково буду на грі. Більш того, я впевнений, що і уболівальники підтримають Десну. Все-таки це перша гра в році, цікаво побачити, як змінилася команда, подивитися на нових гравців. Напевно багато хто вже встиг засумувати великим футболом в Чернігові.
Субота вихідний день, очікується хороша погода, в Чернігів приїде сильний суперник, та й Десна зараз показує якісну гру, тому очікую аншлагу на стадіоні імені Гагаріна.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини