Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:33:01

Чернігівські школярі змагатимуться у фіналі "Шкільної футзальної ліги України"

13.04.2016   14:53Агенцiя

У цьому першому офіційному сезоні «Шкільної футзальної ліги України» (якщо не брати до уваги пробний сезон, який відбувся минулого року) в рамках ШФЛ були задіяні 3300 шкіл та 38000 школярів з усієї України.

Погодьтесь, це дійсно вражаючі цифри, як для першого сезону. І будемо сподіватись, що у подальшому ці статистичні дані будуть тільки збільшуватись у геометричній прогресії. А поки що ми скажемо про наступне. До фінальної стадії, яка відбудеться 16-17 квітня у Києві, дійшли тринадцять шкільних команд. Це – ті колективи, які змогли подолати спротив своїх суперників на різних стадіях: місцевих, обласних та плей-офф. І це ті самі претенденти, які будуть боротися за право називатися найсильнішою шкільною футзальною командою України.

У змаганнях братимуть участь команди з Тернополя (школа № 29), Рівного (школа № 26), Житомира (школа № 5), Чернігова (школа № 35), Конотопа (школа № 12), Кобеляк (школа № 2), Тернівки (школа № 9), Світловодська (школа № 3), Чорноморська (школа № 7), Слов’янська (школа № 17), Долини (школа № 6), Бедевлі (Бедевлянська ЗОШ) та Києва (ЗОШ № 301). І вже 17-го квітня ми дізнаємось, куди поїде головний трофей змагань.

Також додамо, що матчі відбуватимуться у столичному спорткомплексі ЦСК ЗСУ, де зазвичай свої домашні матчі в рамках чемпіонату України серед команд Першої ліги проводить київський «ХІТ». Окрім того, під час турніру будуть вестись текстові та відео трансляції, а також кожен матч буде оперативно висвітлюватись у звітах, що тільки підкреслює високий рівень «Шкільної футзальної ліги України». І ми маємо надію, що і рівень поєдинків у фінальній стадії буде таким же високим.

Результати жеребкування:

Група Пилипа Орлика

1. ЗОШ №301 (м. Київ)
2. ЗОШ №5 (м. Тернівка, Дніпропетровська обл.)
3. ЗОШ №7 (м. Чорноморськ, Одеська обл.)

Група Богдана Хмельницького

1. ЗОШ №35 (М. Чернігів)

2. ЗОШ №5 (м. Житомир)
3. ЗОШ №2 (м. Кобеляки, Полтавська обл.)

Група Петра Сагайдачного

1. ЗОШ Бедевля (Закарпатська обл.)
2. ЗОШ №6 (м. Долина, Івано-Франківська обл.)
3. ЗОШ №29 (м. Тернопіль)

Група Івана Мазепи

1. НВК №26 (м. Рівне)
2. ЗОШ №17 (м. Слов'янськ, Донецька обл.)
3. ЗОШ №3 (м. Світловодськ, Кіровоградська обл.)
4. ЗОШ №12 (м. Конотоп, Сумська обл.)

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.