Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:33:51

Фантом – переможець змагань з футзалу

30.03.2016   07:58Агенцiя

Як відомо, футбол - перший номер спорту в світі. Футбольні матчі проводяться протягом усього року. Взимку також, але в залі. Такий футбол має назву футзал.

Виник футзал, як вид спорту, на початку 1930-х років в Монтевідео (Уругвай) завдяки  місцевим шанувальникам футболу. А в грудні 2002 року була створена AMF – світова асоціація футболу в залах.  
Останнім часом футзал популярний і на Чернігівщині. Днями в Ніжині в спорткомплексі «Зірка» відбувся турнір, почесними учасниками якого були  команди військових частин та воїни АТО. Ініціатори та організатори змагань – командир військової частини Микола Кушнір, директор СК «Зірка» Сергій Півень та депутати  Ніжинської міськради.
 
До речі, полковник Микола Кушнір є учасником АТО і з власного прикладу знає наскільки важливі для реабілітації командні види спорту.

Участь у турнірі з фут залу взяли команди «Щит-41», «Січ», «САЗ», «Фантом» (Головного управління ДФС у Чернігівській області), а також команди військкомату та рембату.   
  
На першому етапі команди змагалися в підгрупах, де зіграли всі між собою. Ігри відбулися в напруженій боротьбі за місце в фіналі. Але за результатами матчів до фіналу увійшли дві чернігівські команди – «Січ» та «Фантом».

На шляху до фіналу податківці провели зустрічі з командами рембату та військкомату відповідно з рахунками 7:4 та 6:3.

Початок фіналу виявився щедрим на сюрпризи.  На першій хвилині нападник команди «Січ» потужно пробив у «дев’ятку» воріт. Але вже через дві хвилини нападник «Фантома» Євгеній Кашук влучним ударом у ближній кут зрівняв рахунок. Далі на полі точилася гостра боротьба.
 
І за дві хвилини до завершення матчу команді «Січ», гравці якої демонстрували креативні передачі, вдалося вийти вперед. На табло з’явився рахунок «2:1». Це мобілізувало «Фантом» піти на останній штурм воріт суперника. І  за 10 секунд до кінця гри рахунок вирівнявся - 2:2.

Доля першого місця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Олексій Кашук, який за результатами турніру був визнаний «Кращим» гравцем, здобув своїй команді «Фантом» перемогу та золоті медалі. 
 
Але найголовніше - всі учасники змагань одержали позитивні емоції. Спортивний азарт і захоплююча гра сприяли цікавому дозвіллю.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини