Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:10:08

Геннадій Прокопович - новий голова Чернігівської федерації футболу. ВІДЕО

21.03.2016   19:40Агенцiя

У Чернігові відбулася звітно-виборна конференція Чернігівської обласної федерації футболу.

На захід хотіли потрапити представники футбольних організацій, які поки не входили до складу Федерації і представники футбольних фанатів. У зв'язку з розгортанням дебатами представники ЗМІ також спочатку не могли потрапити в зал.

Головою федерації обрали Геннадія Прокоповича.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА "ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ" (ЧОФФ) є обласною громадською незалежною, не прибутковою, спортивною організацією осіб, які прагнуть сприяти розвитку і піднесенню футболу в Чернігівській області. Має у районах і містах області, колективних членів – районні, міські федерації, асоціації футболу. Зареєстрована Управлінням юстиції в Чернігівській області 06.01.1999 р.

Згідно договору з обласним органом виконавчої влади з фізичної культури і спорту, ЧОФФ делеговані повноваження щодо розвитку футболу в області, та виключне право представляти обласний футбол в національних спортивних організаціях та в національних спортивних змаганнях з футболу, а також правом проведення обласних змагань з футболу.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини