Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:25:29

Словаччина встояла

23.10.2011   16:22Агенцiя

Україна - Словаччина - 0:0 Україна: Зварич, Василюк, Масальська, Котик, Лемешко, Ємельянова (Андрущак, 46), Чорна, Пекур, Дятел, Апанащенко, Романенко.

У суботу, 22 жовтня, жіноча збірна України провела свій другий поєдинок в рамках відбору до ЄВРО-2013. У Чернігові підопічні Анатолія Куцева розійшлися миром із командою Словаччини.

Мабуть, господарки розраховували на переконливу перемогу у цьому двобої. Чом би й ні, адже чотири роки тому вони двічі обіграли словачок із загальним рахунком 9:0. Утім, довести свою перевагу цього разу було надзвичайно важче. Українки довго розкочувалися, в першому таймі кілька разів ледве не пропустили, але коли нав’язали супернику свої правили гри й стали створювати моменти біля воріт Марії Коренчової, було вже пізно.

Дальні постріли Людмили Пекур, удари Дарини Апанащенко та Віри Дятел ні до чого не призвели, як, утім, і рідкі спроби словачок застати зненацька нашу Ірину Зварич. «На жаль, налаштуватися як слід на гру дівчатам не вдалося. Суперника вони недооцінили попри усі наші намагання змусити підопічних забути, що чотири роки тому вони легко перемагали Словаччину», ? констатував після фінального свистка наставник синьо-жовтих, наостанок висловивши надію, що його футболістки засвоять цей урок і зроблять висновки на майбутнє.

http://www.ffu.org.ua/ukr/teams/teams_women/8830/

Інформ-служба ФФУ

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини