Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:52:24

Чергове золото Дмитра Митрофанова. ВІДЕО

05.03.2016   09:10Агенцiя

Локомотив чернігівського боксу – Дмитро Митрофанов – знову «вибив» золото, цього разу у Болгарії.

Про цінність золота саме цього турніру розповіли тренери Дмитра, а сам зірковий боксер, як завжди скромно, – про те, чи важко бути номером один.

Дмитро Митрофанов привіз із Болгарії черговий чемпіонський титул. Не зважаючи на те, що у чернігівського боксера перед цим забрали чесно виграну олімпійську ліцензію на користь турка, знятого зі змагань через допінг, на турнірі класу «А» кубку Странджа у Софії він не поступився претендентам на олімпійські нагороди з інших країн. Вадим Казанін, тренер Дмитра Митрофанова: «Противники были и азиаты, и американцы, и россияне – практически все страны, кроме Казахстана, привезли тех, кто будет на олимпийских играх». Дмитро Митрофанов, боксер: «Соревнования были серьезные очень, было около 40 стран, в каждом бою приходилось выкладываться чуть выше своих возможностей».

Дмитро виграв бої з корейцем, італійцем та чемпіоном Росії 2015 року. Вадим Казанін: «Итальянец очень интересный был, мы опасались этого боя больше даже, чем финального русского – очень быстрый, нестандартный бой, но получилось и под него ключик подобрать».

Змагання у Болгарії цінні не тільки виграним золотом, а й можливістю побачити потенційних олімпійських суперників, оскільки навесні Дмитро Митрофанов знову боротиметься за олімпійську ліцензію у Туреччині. А поки він отримав ще одну заслужену нагороду – уже другий пояс «Кращого боксера Чернігівщини». Євген Артюх, президент Чернігівської міської федерації боксу: «Дима был как локомотив, который потащил за собой весь черниговский бокс – ребята на него начали равняться».

Він скромно дякує за увагу до своїх досягнень і, кажуть тренери, лукавить, коли каже, що бути таким «локомотивом» не важко. Вадим Казанін: «Димка лукавит. Мы летом разговаривали – он говорит, когда он боксировал в той звездной команде – Ломаченко, Усик – он себя не чувствовал лидером, и он боксировал намного интерестнее, чем, когда, допустим, помнишь первые бои в APB? Единственная надежда у бокса – с этим грузом психологически тяжело боксировать. Мне кажется, Диме стало легче с этой ролью справиться».

" frameborder="0" allowfullscreen>

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини