Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:23:29

Володимир Чуланов працюватиме у структурі "Десни"

22.02.2016   07:35Агенцiя

Керівництво "Десни" прийняло рішення запропонувати посаду в структурі клубу півзахиснику команди Володимиру Чуланову.

Нагадаємо, що вихованець чернігівського футболу під час нинішнього зимового антракту після розставання з командою залишився без роботи. Сам Чуланов і прокоментував цю інформацію.

— Ще два роки тому під час неформальної розмови зі мною президент футбольного клубу зауважив, що коли настане час, як-то кажуть, повісити бутси на цвях, зможу розраховувати на роботу у структурі клубу. Не скажу, що я пропустив цю фразу, повз вуха. Проте й особливого значення їй тоді не надав. Бо думалося: мені ще грати і грати. Однак… Хоча тридцять років – вік у футболі не граничний, трапляється різне. В осінній частині нинішнього чемпіонату я виходив на поле майже виключно на заміну. І тільки в кількох матчах з'являвся у стартовому складі, заміняючи травмованих. А потім було оприлюднено тренерський вердикт, який – треба визнати – не був позбавлений логіки. І він став для мене неначе сніг на голову. Ситуацію ж пом'якшило те, що президент клубу не забув свою обіцянку дворічної давнини. Мені передали, що він радить усе ретельно обміркувати і, якщо не надумаю продовжити кар'єру гравця в якійсь іншій команді, пристати на його пропозицію. А з вуст безпосередньо президента я почув це, коли спілкувався з ним у телефонному режимі. Зійшлися на тому, що працюватиму в клубній структурі. І уже в березні маю виходити на роботу. Щиро вдячний Олексію Едуардовичу за підтримку. В ситуації, у якій опинився, вона по-особливому важлива.

Разом із тим хочу наголосити: я ціную добре ставлення до мене чернігівських фанатів. Спасибі вам, друзі! І давайте адекватно сприймати те, що маємо. Адже навіть у такому футбольному центрі, як Запоріжжя, не змогли зберегти тамтешній "Металург", І у той же час он уже скільки літ відірвані від професіонального футболу Вінниця, Житомир, Хмельницький, футбольні традиції яких відомі. А наша "Десна", незважаючи на усі шторми і бурі, залишається на плаву.

Та чи мав би Чернігів сьогодні професіональну футбольну команду, а не те, що першолігову, якби не Чеботарьов? Адже дивімося правді в очі: будь-яка реальна підтримка міста та області відсутні. СФК "Десна" ось уже шостий рік самотужки тягне нелегкого воза. Більше того, не обходиться без бажаючих вставляти палки в колеса. Але всупереч цьому президент футбольного клубу нині поставив амбітні цілі.

Серед іншого він поділився з фанатами: омолоджена і водночас підсилена до рівня Прем'єр-ліги команда, що має у своєму розпорядженні добротні основне і запасне поля, належним чином упорядковану навчально-тренувальну базу і дитячу футбольну Академію, яка бере участь у проекті Мессі, - такою йому бачиться "Десна" уже найближчого часу. А що стосується безпосередньо сьогоднішніх реалій… Сам за себе говорить уже той факт, що у "Десні" немає жодних заборгованостей по заробітній платі. Водночас профінансовано двотижневий навчально-тренувальний збір, на який команда виїздила у Грузії. А на березень намічено "десант" у Туреччину.

Разом із тим чудово розумію уболівальників, які хочуть бачити у команді більше вихованців чернігівського футболу. Щоправда, на фініші осіннього напівсезону у складі "Десни" в одному з матчів можна було бачити на полі одразу шістьох місцевих гравців. Але це — епізод. І, до того ж, тут, як на мій погляд, важлива не тільки (і, мабуть, не стільки) кількість, скільки якість. Тож на завершення, гадаю, доречними будуть слова з відомої пісні-довгожительки: "…придут честолюбивые дублеры – дай Бог, им лучше нашего сыграть".

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.