Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:23:58

Відбулися фінальні ігри Чемпіонату Чернігівської області з міні-футболу серед ветеранів

02.02.2016   08:04Агенцiя

31 січня у Ніжині на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу ЗОШ № 9 відбулися фінальні ігри Чемпіонату Чернігівської області з міні-футболу серед ветеранів 45 років і старше.

В групі «А» зустрічалися команди «Ветеран» (Сираї), «Ветеран» (Прилуки),«Ветеран» (Сосниця).

За результатами проведених ігор команда «Ветеран» (Сираї) виграла у команди «Ветеран» (Сосниця) з рахунком 5 – 1; «Ветеран» (Сираї) – «Ветеран» (Прилуки) – 6 – 2; «Ветеран» (Прилуки) – «Ветеран» (Сосниця) – 5 – 1.

Перше місце в групі «А» посіла команда «Ветеран» (Сираї), на другому місці –«Ветеран» (Прилуки), третя – команда «Ветеран» (Сосниця).
В групі «Б» суперниками були команда «Десна» (Новгород-Сіверський), «ТЕМП-ВЕТЕРАН» (Борзна), «Фрунзівець» (Ніжин).

«Десна» (Новгород-Сіверський) – «Фрунзівець» (Ніжин) зіграли з рахунком 3 – 5; «Десна» (Новгород-Сіверський) – «ТЕМП-ВЕТЕРАН» (Борзна) – 4 – 7; «Фрунзівець» (Ніжин) обіграв «ТЕМП-ВЕТЕРАН» (Борзна) з рахунком 4 – 3.

Першою в групі «Б» стала команда «Фрунзівець» (Ніжин), друге місце посіла команда «ТЕМП-ВЕТЕРАН» (Борзна) і третіми стали футболісти команди «Десна» (Новгород-Сіверський).

У стиковому матчі за ІІІ місце грали команди «Ветеран» (Прилуки) та «ТЕМП-ВЕТЕРАН» (Борзна), де перемогу здобулиборзнянці з рахунком 4 – 3.

У матчі за І місце зустрічалися команди «Ветеран» (Сираї) та «Фрунзівець» (Ніжин). В драматичній боротьбі на останній хвилині гри перемогу виборола команда «Ветеран» з СираївКозелецького району, обігравши ніжинський «Фрунзівець» з рахунком 4 – 3.

Отже, володарами золотих медалей Чемпіонату стали гравці команди «Ветеран» (Сираї), срібним призером стала команда «Фрунзівець» (Ніжин) і бронзовими призерами стали представники Борзнянщини команда «ТЕМП-ВЕТЕРАН».

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини