Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:04:08

Оригінальний рецепт згуртування колективу – лижні перегони

18.01.2016   14:22Агенцiя

Цієї суботи дізналась оригінальний рецепт згуртування колективу від Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області – це лижні перегони, великий снігопад, великий мороз, велике бажання відпочивати активно та бути у гарній спортивній формі.

Крім самих військовослужбовців у змаганням приймали участь їх родини, адже надійний тил – запорука будь-якої перемоги. Відбулось два забіги – для чоловіків та для жінок.

Як завжди, перемогла дружба, але все ж таки журі визначило найкращих спортсменів.  Серед чоловіків першим прийшов на фінішну пряму старший лейтенант Максим Башли, другим – старший прапорщик Валерій Потапенко, почесне третє місце – майор Валерій Богуш.

Серед дівчат перше  місце здобула Ганжа Олена (волонтер НГО «Міський молодіжний центр «Жменя»), друге – Виноградова Катерина (донька співробітника), третє – Лозинська Олена (дружина співробітника).

Нагороджували переможців та учасників змагань Начальник Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області  полковник Юрій Постернак та депутат Чернігівської міської ради Регіна Гусак.

Незабаром  навесні плануються змагання з волейболу. Отакий рецепт згуртування колективу. А згуртований колектив – головна умова ефективної роботи.

Регіна Гусак,
депутат Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини