Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:15:04

Урочиста церемонія відкриття Чемпіонату України з кікбоксингу пройшла у Чернігові

24.03.2012   15:53

Голова обласної ради Анатолій Мельник та його заступник Валентин Мельничук взяли участь в урочистій церемонії відкриття Чемпіонату України з кікбоксингу за версією WPKA серед дорослих та за версією WKF серед кадетів та юніорів (усі розділи). Змагання проходитимуть у Чернігові на базі Спортивного комплексу обласної КДЮСШ з 23 по 25 березня цього року.

Майже 200 юних спортсменів з усіх регіонів України змагатимуться за путівки на Чемпіонат світу з кікбоксингу (WKF), що з 16 по 21 липня проходитиме у місті Вараждин (Хорватія). Спортсмени, які стануть переможцями та виборють призові місця на чемпіонаті кікбоксингу (WPKA), будуть нагороджені медалями та дипломами відповідних ступенів. Спортсменам, які ж виконають норматив Єдиної спортивної класифікації України, будуть присвоєні відповідні звання.

“Переможених не буде, – наголосив під час свого виступу на відкритті змагань голова обласної ради Анатолій Мельник. – Адже сам факт участі кожного спортсмена у такого рівня чемпіонаті – це вже підтвердження його високого рівня професійної майстерності”. Керівник області побажав учасникам чемпіонату, їх тренерам та суддям лише приємних вражень від перебування на древній Чернігівській землі, чесних змагань та достойних перемог.

Учасників Чемпіонату України також привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Микола Лазаренко, депутат Чернігівської міської ради заслужений тренер України Андрій Кужельний, інші офіційні особи. Приємною несподіванкою для присутніх стало вручення пам’ятних нагород Українського Союзу Кікбоксінгу цілій низці чернігівців за сприяння в організації та проведенні минулорічного Чемпіонату світу з кікбоксингу, що проходив у Києві. Знаково, що серед нагороджених – і голова обласної ради Анатолій Мельник та його заступник Валентин Мельничук.

Довідково:

Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюють ГО “Український Союз Кікбоксінгу”, державна служба молоді та спорту України, обласний відділ фізичної культури та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівська обласна федерація кікбоксингу та головна суддівська колегія, затверджена президією ГО “Український Союз Кікбоксінгу”.

До участі у Чемпіонат України з кікбоксингу за версією WPKA (всі розділи) допускаються спортсмени 1994 р. н. та старші зі складу збірних команд АР Крим, областей, міста Києва та міста Севастополя, сформованих за результатами обласних змагань. Чемпіонат України з кікбоксингу (WPKA) проводиться за програмою особисто-командних змагань.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини