Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:17:26

Традиційні змагання "Мама, тато, я — спортивна сім’я" цьогоріч стали наймасовішими

20.03.2012   11:00

2012 рік — рік спорту та здорового способу життя. Цьогоріч в Україні як ніколи багато проводиться різноманітних змагань, мета яких залучити якомога більшу кількість дітей до занять спортом.

"Мама, тато, я - спортивна сім’я" — один з таких конкурсів. Центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" вже багато років займається популяризацією здорового способу життя серед усіх верств населення. Показовий приклад традиційні змагання "Мама, тато, я — спортивна сім’я" — участь в яких беруть цілими родинами.
 
Змагання цього року стали наймасовішими. Кількість сімей, які взяли участь в них — 43, це на шість більше ніж минулого року. Серед всіх учасників є багато родин, яких можна назвати старожилами цих змагань. Одночасно, як найдосвідченіші, вони є головними фаворитами. Це родини Лемеш, Зоц, Овчаренко. Однак, щороку з’являються сім’ї, що прагнуть здобути титул найспортивніших.
 
Цього року перемогу в змаганнях серед повних сімей святкувала родина Лемеш. Серед сімей, де участь в замагннаях брав один з батьків — родина Зоц.

http://www.newch.tv/profile_main1.php?itemid=1943

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини