Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:39:59

Чернігів приймав найкращих художніх гімнасток України

26.10.2015   12:34Агенцiя

Справжні спортивні пристрасті та змагальний дух вирували протягом трьох днів у Чернігівській обласній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі.

І це невипадково, адже найкращі юні гімнастки України приїхали в обласний центр на відкритий Чемпіонат України серед школярів з художньої гімнастики за програмою КМСУ та І дорослого розряду, щоб випробувати свої сили та показати справжні дива пластики, грації та спортивної майстерності.

Виборювати першість на Чернігівщину завітали команди гімнасток із міст Києва, Білої Церкви, Суми, Одеси, Чернівців, Вінниці, Кривого Рогу, Бердянська, Калинівки (Вінницької області), Київської та Запорізької областей, а також Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

На урочистому параді-відкритті побував та привітав талановиту молодь голова облдержадміністрації, а за сумісництвом президент Чернігівської обласної федерації гімнастики та очільник обласного осередку НОК України Валерій Куліч. Участь в урочистому дійстві також взяли начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Вдовенко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш та начальник Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Анатолій Скрипченко.

Звертаючись до юних красунь, очільник області зазначив:

- Ваші яскраві і ефектні виступи сповнили різнокольоровими барвами ці сумні осінні дні, подарувавши усім нам позитивні емоції та піднесений настрій. Від щирого серця бажаю всім талановитим дівчатам України успіхів, вдалих виступів на славетній чернігівській землі!

Приємним подарунком для усіх присутніх стали оригінальні, запальні показові виступи вихованок Чернігівської ОКДЮСШ.

За доброю традицією на згадку про цьогорічний чемпіонат усі команди-учасниці отримали пам’ятні подарунки від організаторів чемпіонату.

Змагальний марафон був дуже напружений. Гімнастки виконували вправи без предмета, зі скакалкою, обручем, м’ячем, булавами та стрічкою. Оцінювали технічну складність номеру, майстерність виконання, артистизм та хореографію буде компетентне журі у складі суддів національної категорії усіх міст-учасників чемпіонату на чолі з головним суддею змагань, старшим тренером із художньої гімнастики Чернігівської ОКДЮСШ Оксаною Федосенко.

Попри жорстку конкуренцію і велику кількість сильних і достойних суперників наші юні грації досягли значних результатів.

За програмою КМС України Вахненко Вікторія 2000 р.н. виборола І місце (тренер Шарапа Л.В.), Римар Олена 2000 р.н. – ІІІ місце (тренер Федосенко О.В., Медведєва Т.М.), Донець Олександра 2002 р.н. – ІІІ місце (тренер Федосенко О.В., Бурдукало О.А.).

Серед спортсменок І-го розряду найкращих результатів досягла Власенко Валерія 2003 р.н., яка здобула V місце (тренер Близнюк О.В.)

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини